elmusa

La 2ª Lliga de Frontó de Crevillent arriba a la recta final

La 2ª Lliga de Frontó Valencià organitzada pel C.P.V Crevillent arriba a la recta final

Participa

El passat 21 d’abril va començar la 2a Lliga de Frontó Valencià organitzada pel Club de Pilota Valenciana de Crevillent. En aquesta ocasió, setze pilotaris formen part del campionat, dels quals dos són jugadors del poble veí del Fondó de les Neus i la resta, jugadors locals. La lliga ha estat organitzada de manera que tots els equips s’havien d’enfrontar entre ells dues vegades (fase d’anada i fase de tornada).

La parella formada per Adri i Cantahueso III ha estat la gran dominadora del campionat fins ara, tal i com demostra la classificació. Aquesta parella compta amb nou partides guanyades de nou disputades i 24 punts a favor. Per altra banda, les parelles formades per Dani (Fondó de les Neus) i Fernando, Soriano i Cureta II, i Suares i Jesús segueixen amb possibilitats matemàtiques d’aconseguir el primer lloc de la classificació i fer-se així amb el campionat. Tanquen la classificació els equips formats per Markuan i Pellico, Edu i Aarón, Ramón i Antonio i Cristian (Fondó de les Neus) i David.
 

Partida del campionat en joc. Fotografia: C.P.V.Crevillent

Cal destacar l’actuació del veterà Suares. El jugador de més de 60 anys i conegut al món de les llargues per ser el traure dels equips locals durant més de 30 anys (i encara ho és en la 3a categoria de la Lliga d’Alacant) està realitzant una participació més que digna amb el novell de 14 anys Jesús. El colp de bragueta de Suares segueix fent molt de mal al traure i resulta quasi inexpugnable quan juga darrere i és que com diu la dita popular: el diable sap més per vell que per diable.

Des del Club de Pilota Valenciana de Crevillent volem agrair a tota la gent que ha fet possible l’organització d’aquesta 2a Lliga de Frontó Valencià i volem convidar a tots els veïns i veïnes de Crevillent i aficionats de la pilota en general a gaudir de les tres jornades que resten d’ací a la finalització del campionat que serà el pròxim 12 de juliol. 
 

Participants al campionat. Fotografia: C.P.V.Crevillent
 
Joan Carles Campello
C.P.V.Crevillent

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article