elmusa

Fi de curs amb molta pilota valenciana

Participa


El passat dimecres dia 10 es va realitzar la trobada de fi de curs de les escoles de pilota valenciana que gestiona A Mà Pilota.

Un any més amb l’arribada del mes de juny finalitza el curs esportiu de les nostres escoles. El trinquet Ciscar de Piles va acollir una jornada de promoció entre el'alumnat inscrit a l’activitat de pilota valenciana de la temporada 2014-15.

 Un total de quatre escoles i més de 60 xiquets i xiquetes participaren a la trobada, entre ells els següents col·legis i escoles de pilota: C.P. Hort de Palau d’Oliva, C.P. Sant Marc de Beniarjó, C.P. Beato Carmelo del Real de Gandia i l’escola municipal de Piles.

La trobada va començar a les 17.00 h amb les partides corresponents a l'alumnat d’infantil d’edats compreses entre 3, 4 i 5 anys. Tot seguit va ser el torn dels alumnes de primer i segon de primària i, per finalitzar la vesprada, es van enfrontar els equips de tercer, quart, cinquè i sisè de primària.

 Amb aquesta jornada es posa fi a una nova temporada esportiva que ha estat excel·lent pel nombre d’inscrits i pels resultats educatius i formatius que ha mostrat els alumnes. Des d’A Mà Pilota volem agrair un any més l’aposta decidida que fan els pares i mares per recolzar aquest esport i projecte, als monitors que són qui transmeten els millors valors al nostre alumnat i a les diferents AMPES i direcció dels centres escolars per incloure dins de la seua oferta formativa l’esport més valencià.


 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article