Fem Pilota - Capçalera

Xàbia celebra el 5é Aniversari del seu trinquet

Participa


Diumenge 14 de juny, coincidint amb el començament de les festes de les Fogueres de Sant Joan celebrarem el 5é aniversari del trinquet municipal de Xàbia.
Era per l’any 1960 quan l’antic trinquet municipal, que datava de mitjan del segle XIX va caure en desús i es va derruir per eixamplar la carretera que pujava cap portal de la mar.

Cap al 1985 un grup d’aficionats van formar el Club de Pilota Xàbia i es van posar a jugar al carrer i als trinquets de la comarca, reivindicant la construcció d’un nou trinquet. Eixe mateix any es va presentar i aprovar una moció per a la seua construcció, però no va ser fins 25 anys després, el 25 d’abril de 2010 quan s’inaugurava el nou trinquet de Xàbia, un trinquet ample, modern, cobert i amb il·luminació, en la zona esportiva del Molí de Safranera, on es juga a les dos modalitats: raspall i escala i corda.

Per a la celebració s’han programat dos partides. A les 10.30 h a raspall s’enfrontaran Pau i Alvan de Gata de Gorgos contra Vicent i Diego de Xàbia, i a continuació les figures professionals d’escala i corda: Genovés II i Dani contra Miguel i Fèlix.
 

Cartell de l'aniversari. Fotografia:CPV Xàbia 

Després hi haurà un dinar de germanor per als socis i aficionats.

Junta directiva del Club de Pilota Xàbia  

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article