Fem Pilota - Capçalera

La pilota valenciana reviu a Castalla de la mà del club Nou Trinquet

Participa

Fou el passat diumenge al carrer Major de la localitat, amb una partida d’exhibició de raspall que començà a les 10 del matí. La finalitat del club és promocionar aquest esport entre tots els castelluts.

La primera de les partides enfrontà a Yago i Vicent contra Ramonet, Natxo i Javi, quedant 30-10, una partida dominada per l’equip de Yago de principi a fi, en la que es van vorer quinzes de gran cualitat.

La segon partida comença a les 11, enfrontava a 5 amics i companys de frontó, de blau vestiren Raül, Ramon i Pardines contra Canela II, Carlos i Pepe que vestiren de roig, aquesta partida va estar molt mes igualada que l’anterior, amb quinzes llargs i sempre igualant a dos, ningú dels dos equips va ser capaç d’anarsen en el marcador i el public va tindre que esperar al iguals a 25 per a coneixer un guañador, que en aquest cas van ser el rojos. Caldria destacar la llavor de Pepe que a pesar que els seus rivals i companys li triplicaven l’edad, no es va arrugar en ningún moment.
La tercera i definitiva, enfrontava al dos equips guanyadors, pero la gran superioritat del equip de Yago juntament al cansament de la partida anterior, foren definius per a que la partida caiguera sabaratera per a la parella, quedant 30-0.

El dijous vinent el club té preparades les Jornades Esportives, amb una lligueta de frontó , i posteriorment, el 3 i 4 de juliol, estaran participant a les 24 hores. Animeu-se!

Salva Durà
C.P.V. Nou Trinquet de Castalla


+ fotografies clicant al següent link: 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article