Fem Pilota - Capçalera

Montserrat B i Kiwa-Quart segueixen al front del Campionat de galotxa

Galotxa

Paco Durà / Pilotaveu.

Una setmana més Montserrat B i Kiwa-Quart guanyen al Trofeu El Corte Inglés de galotxa on s’observa una clara lluita per aconseguir el primer lloc en la classificació. La primera plaça l’ocupa Montserrat B amb tant sols un punt d’avantatge sobre el segon classificat, el Kiwa-Quart, però esta situació podria canviar en la propera jornada en la qual s’enfrontaran tots dos equips en la canxa de Montserrat, on si guanyen, els de la Ribera Alta podrien consolidar la primera plaça i si ho fa l’equip de Quart els arravatarien la primera posició.

Per altra banda, la sorpresa de la jornada l’ha protagonitzat l’equip de Mobles Guillen-Les Valls, que ha guanyat a domicili al Massalfassar (Jorge, Ximo i Paco), per 65-70, en una partida força emocionant, en la qual els de l’Horta Nord anaven davant 55-25. I potser s’han confiat i els de Les Valls han fet la gran remuntada per acabar guanyat, tot i que el seu rest Terio no ha pogut jugar i l’ha substituït el jove Cristian, que forma part d’un equip de quarta categoria del mateix club i com hui descansava ha pogut estar amb el primer equip, junt Llopis, Martín i el feridor Miguel Àngel.

Al carrer de Quart, l’equip local (Moro, Guillermo, Xato i el feridor Bervis) ha guanyat al Montserrat A (Pasqual, César, Fede i el feridor Añó) per 70-20. Un resultat que reflexa la clara superioritat dels actuals campions, que han jugat molt bé i no han deixat que Montserrat poguera sorprendre.

El Montserrat B (Marc, Pepet, Odin y el feridor Pablo) també s’han imposat a Borbotó (Martí I, Jose i Castelló) per 70-45. Una partida que ha anat igualada al principi, però a partir del tanto 35, els local s’han imposat, si bé els de Borbotó a punt han estat de sumar un punt.

A Foios, l’equip del poble continua en caiguda lliure. Emilio, Tino i el juvenil Jose, més el feridor Juanma, han perdut a casa davant Marquesat (Àngel, Gerardo II, Sopetes II i el feridor Benja), 25-70. Foios ho ha intentat, però les lesions han fet molt de mal a un equip que vol però no pot. 

I el mateix li ocorre a Meliana, un equip jove (Manel, Sergi, Adrià i Gabri)  que ha tingut una partida molt fluixa, davant Beniparrell (Julián, Herrera, Ponce i el feridor Toni), d’ací la victòria dels de l’Horta Sud, per 70-25.

Al front de la classificació continua Montserrat B, amb 38 punts; seguit de kiwa-Quart amb 37; Marquesat i Beniparrell amb 30 punts; Montserrat A, Massalfassar, amb 23; Borbotó, 21; Les Valls, 13; Foios, 8 i Meliana, 3 punts.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article