elmusa

La pilota valenciana, molt present al Campus Multiesportiu de Castelló

La pilota valenciana, molt present al Campus Multiesportiu de Castelló de la Ribera

Participa

Enguany, com cada estiu des de fa 8 anys, arranca una nova edició del Campus Multiesportiu a Castelló de la Ribera. Aquesta edició començarà el 22 de juny i acabarà el 24 de juliol. 5 setmanes plenes d’activitats!

Tenim per norma fer que el màxim nombre d’esports estiguen presents durant les cinc setmanes que dura el Campus: bàsquet, handbol, natació, futbol, tennis... I un d’aquests esports és també, com no podria ser d’altra manera, la Pilota Valenciana.

Per a nosaltres és fonamental que els xiquets i xiquetes que vénen al Campus practiquen aquest esport, ja que al nostre poble, tradicionalment, sempre hi ha hagut una gran afició a la Pilota, encara que per als més menuts siga difícil practicar-lo fora de l’horari escolar ja que les instal·lacions esportives del poble i l’estat del trinquet no ho permeten.
 

Frontó en l'edició del 2014

És per aquesta raó que al Campus Multiesportiu li donem un tractament especial, i cada grup té una setmana íntegrament dedicada a la pràctica de la pilota en les seues diferents modalitats, com ara raspall, escala i corda o frontó. A més, enguany, introduirem la modalitat que està més de moda i que, com a valor afegit, va nàixer al nostre poble: el Màdel.

Si t’agrada la Pilota i,  sobretot, t’agrada l’esport no dubtes en acudir al Campus Multiesportiu 2015.

Trobareu més informació a la nostra web www.campusmultiesportiu.com i a la nostra pàgina de Facebook.

Ens agrada l’esport! Ens agrada la Pilota!
 
 
Vicent Vicens
Campus Multiesportiu Castelló

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article