Fem Pilota - Capçalera

El Col•legi Hernández torna a conquistar un títol de Pilota a l’Escola

El Col•legi Hernández de Castelló de la Ribera va aconseguir ahir dimecres a Massalfassar el tercer lloc en categoria femenina

Participa


Ahir 3 de juny a la localitat de Massalfassar l’equip femení format per Aroa, Selma, Nayara, Daniela i Lia del Col·legi Hernández de Castelló de la Ribera va quedar en 3r lloc del campionat de Pilota a l’Escola.

Aquest projecte educatiu,  en què participen col·legis de totes les comarques valencianes, té com a objectiu principal donar a conèixer l’esport de la pilota entre els alumnes de 4t de primària.

El projecte comença amb una sessió de formació per a tots els mestres que ho sol·liciten, continua amb una sessió al seu centre impartida per un tècnic acompanyat d’un jugador professional i finalitza amb el campionat on tots els centres inscrits poden participar.

En aquesta edició, com ja han aconseguit en edicions anteriors, es van poder classificar per a la fase final tant l’equip femení com el masculí del col·legi Hernández, encara que l’equip masculí també va realitzar un gran campionat, finalment va caure en quarts de final contra un dels equips finalistes.

Per tant cal felicitar els jugadors i jugadores del col·legi Hernández que han realitzat una gran temporada.

Al mateix temps animar-los a continuar practicant el nostre esport!

Amunt la pilota valenciana! 
 

Òscar Estrada
Col·legi Hernández

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article