elmusa

Kiwa-Quart guanya a Borbotó però Montserrat B continua líder del Corte Inglés

El Kiwa-Quart guanyà a Borbotó però es deixa un punt i el primer lloc per a Monserrat B en solitari

Galotxa

Paco Durá / Borbotó.
 
El Trofeu El Corte Inglés de galotxa ha deparat dues partides força emocionants, a Borbotó i Alfarp. I la classificació ha quedat més estreta entre els quatre primers llocs que donen dret a disputar la fase següent de semifinals.
 
A la canxa de Borbotó, el Kiwa-Quart s’ha imposat a domicili, 50-70. Un resultat que als de Quart els suposa avançar però es deixen un punt, per la qual cosa, el líder en solitari ara és Monserrat B, que ha sumat els tres punts a Meliana. Tot i això la partida de Borbotó i Quart ha sigut prou emocionant, ja que els actuals campions, Moro, Guillermo, el Xato i el feridor Bervis, s’han avançat 25-5 d’eixida i eixe avantatge de quatre jocs l’han mantingut fins a la fi. I en el joc que podia haver guanyat els tres punts, amb el marcador 65-45, s’ha lluitat molt i s’han vist les jugades més espectaculars. Quart ha tingut tres vegades Val i 30, però a la fi Julián, Jose i Castelló l’han guanyat i així es repartien els tres punts, enmig de gran emoció i molts aplaudiments, perquè els jugadors de tots dos equips s’han buidat i han fet una gran partida.
 
A la canxa d’Alfarb també han vist una cosa pareguda. Gran partida de tots i a la fi victòria atapeïda de Marquesat davant Beniparrell, per 70-60, amb repartiment de punts. Al principi anava davant l’equip de l’Horta Sud, però després han remuntat els locals, Àngel, Gerardo II i Sopetes II, per superar Julian, Herrera i Ponce, enmig de prou emoció. Ara estos equips van empatats a punts en el tercer i quart lloc.
 
A Meliana, Montserrat B ha guanyat, 45-70. I per un joc ha aconseguit els tres punts que ara li donen el primer lloc de la classificació, on estava empatat amb el Kiwa-Quart feia varies jornades. Els de Meliana els han fet front i els de Montserrat no han estat tan encertats com altres partides. Amb tot, Marc, Pepet, Odin i el feridor Pablo continuen la bona ratxa.
 
A Faura, el Mobles Guillen-Les Valls (Terio, Martín, Llopis i el feridor Miguel Àngel) han vençut 70-10 a Foios, un equip desfet per les baixes. Hui jugava Tino i dos juvenils, Roberto estava lesionat i Emilio en un casament, per la qual cosa poc podien fer davant uns rivals que van remuntat la mala ratxa.
 
I el Montserrat A, amb Pasqual, César, Fede i el feridor Añó han derrotat Massalfassar (Jorge, Ximo i Paco) per 70-10. Els de l’Horta Nord, sense el rest Carlos, poc han pogut fer davant un equip compacte i amb un feridor molt inspirat, que feia dos quinzes en quasi tots els jocs.
 
Ara va líder en solitari Montserrat B, amb 35 punts; Kiwa-Quart, 34; Marquesat i Beniparrell, 27; Borbotó, 23; Montserrat 23 punts; Massalfassar, 22; Les Valls, 11; Foios, 8 i Meliana, 3 punts.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article