elmusa

La pilota valenciana mostra el seu perfil més solidari

El Trinquet de la Llosa de Ranes acull este dissabte partides de raspall amb el propòsit de recaptar fons en la lluita contra el càncer

Participa

Hui dissabte a partir de les 16.15 hores, el Trinquet Municipal de la Llosa de Ranes serà escenari de la celebració de diferents partides de pilota valenciana a càrrec de xiquets i un duel entre jugadors de primer nivell de la localitat amb el propòsit de recaptar fons que estaran orientats a la investigació i la lluita contra càncer.
 
En primer lloc serà el torn dels pilotaris més joves amb la disputada de diferents partides d’exhibició. Acte seguit serà el tron d’una partida d’aficionats que servirà de preàmbul del plat fort de la jornada, marcat per l’entrada en escena de dos jugadors locals com a grans protagonistes. La parella formada per Pepe i Sidahmed, ambdós naturals de la Llosa de Ranes, mesuraran forces davant la dupla integrada per Ricard de Castelló de la Ribera i Gabi de la Pobla del Duc.

Per a la cita s’ha fixat una entrada única de quatre euros. Tota la recaptació serà destinada a l’Associació Espanyola Contra el Càncer. 


Ajuntament de La Llosa de Ranes 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article