Fem Pilota - Capçalera

Juntes per la pilota. Crònica d’una experiència didàctica

Participa

Maria Canet Benavent. 

El passat 7 de Maig, les alumnes de 2n de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport de la Universitat Catòlica de València Sant Vicent Màrtir (campus de La Costera), assistírem a un entrenament de pilota valenciana, concretament de raspall, en la localitat de Beniparrell. Fou una experiència divertida, ja que hi ha escola de pilota de dones amb molta experiència i un gran nivell, i poguérem compartir la vesprada jugant a pilota, assignatura que estem cursant en aquest quadrimestre i esport que elles practiquen.

Una vegada en Beniparrell, tinguérem una bona benvinguda per part de les xiques i l’entrenador (Carlos Costa), que ens explicaren com funcionaria l’entrenament i ens donaren bons consells per jugar.

Seguidament ens arreglàrem les dues mans i férem un bon escalfament per afrontar les partides que prèviament compensàrem amb jugadores de Beniparrell i de la UCV, per tal d’igualar els enfrontaments.

En aquesta jornada d’agermanament, poguérem observar que no sols interessa aquest esport a les xiques joves, sinó que també a les dones amb més edat, que tenen i transmeten una gran passió i estima per la pilota.Poguérem gaudir de l’alt nivell d’algunes jugadores molt joves, que ja es mouen per campionats importants i han demostrat que les dones també hi valem per a aquest esport, oferint un gran joc.  

Comentaris

Comenta aquest article