Fem Pilota - Capçalera

Pere Roc II i Pere s’imposen a Colau i Raúl al trinquet “Tio Pena”

Participa

Paco Durá / Massamagrell. 

La parella de la Marina, formada per Pere Roc II i Pere, amb el feridor Pedrito, s’han imposat a Colau, Raül i el feridor Aragó, per 60-30 en la partida estel·lar al trinquet “Tio Pena” de Massamagrell.
 
Una partida, en la qual d’eixida els rojos (Pere Roc II) eren favorits, ja que els aficionats saben que Colau ha perdut un poc de potència, degut a les lesions, encara que no ha tingut mala actuació. En canvi, el seu company Raúl, de qui s’esperava prou més en esta partida, no ha brillat com en altres partides. Per tant, la parella dels “Peres” ha anat sempre per davant i ha arribat a fer 40-15, un parcial que evidencia que els blaus no havien fet joc encara, ja que la partida ha començat en iguals a 15.
 
Després s’ha vist una reacció de Colau i Raül, i el marcador s’ha posat 40-20 i ací han entrat prou travesses, donant de vint. I això ha donat pas a una fase en la qual s’han vist les millors jugades, amb quinzes prou disputats, encara que sumaven més els rojos que els blaus. I aixina s’ha arribat a la victòria de Pere Roc II i Pere, per 60-30, tancant una partida que no ha passat de discreta. Com fluixa també ha sigut l’entrada d’aficionats, ja que la crisi es fa més llarga del que cal.
 
Per al proper dimarts, s’ha anunciat el mateix cartell que hi havia el passat dimarts i que la pluja va obligar a ajornar. Jugaran Soro III i Santi de Finestrat contra Genovés II i Fèlix.
 
Excel·lent partida de promeses
 
En la partida de promeses, la gent s’ha divertit prou més, amb la victòria de Marc, de Monserrat i Pepet d’Alfara, davant Giner i Conillet, de Murla i Orba, respectivament, per 60-45.
 
En esta partida, hem vist una primera part, en la què la parella de la Marina dominava, amb una gran actuació de Giner i Conillet. Giner no tenia pilota perduda i la jugava de totes les maneres; fins i tot, una vegada després de relliscar i caure encara l’ha jugat del terra. I Conillet també la jugava molt i ben col·locada. Per això, Marc i Pepet, que han tardat en entrar en la partida, es quedaven darrere, 45-30.
 

Marc i Pepet. Guanyadors de la primera partida. Fotografia Paco Durá

Tanmateix, i a base de pilotejar molt, la parella de Marc i Pepet ha anat remuntant, de tal forma que a la fi ha guanyat els sis darrers jocs de forma consecutiva, fruit d’un gran esforç i una excel·lent segona part, en la qual els de la Marina, sobretot Giner, ha acusat l’esforç físic. I ha sigut una llàstima que el marcador no haja reflectit  la gran lluita entre els dos equips, que han deixat molt bona impressió.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article