Fem Pilota - Capçalera

L’Escola Gavina també juga a pilota valenciana

La pilota valenciana va estar present durant la festa la primavera de l’Escola Gavina

Participa

El passat dissabte 16 de maig, l’Escola Gavina de Picanya celebrà la seua ja tradicional festa de la primavera. Enguany la temàtica triada pel claustre fou “l’horta”, un treball incansable gairebé des de principi de curs i que arribava a la cima en la festa anomenada. Entre molts tallers i activitats, amb una oferta ben interessant, relacionats amb l’horta, hi trobàrem un campionat de pilota valenciana, amb la modalitat de raspall. Un total de setze equips, amb edats entre els 8 i els 15 anys, pogueren gaudir d’un matí farcit d’emocions, colps i esport, on la victòria o la derrota passava a un segon pla.
 
Durant la setmana, amb l’anunci de que vindria Ricard, un pilotari professional, els xiquets i xiquetes participants i el públic en general, anaven il·lusionant-se per aquesta trobada esportiva i anaven agafant el gust per la pilota, amb guants nous, pilotes de badana i ben equipats per oferir un bon paper durant el campionat. A més durant la jornada va col·laborar també PilotaVeu amb el muntatge d’una exposició de material divers i material didàctic  per a la pràctica i aprenentatge de la pilota.
 

Exposició de PilotaVeu. Fotografia: PilotaVeu
 
Ha estat un plaer poder organitzar el segon campionat de raspall de l’Escola Gavina, on el bon ambient i les ganes per jugar a pilota foren les autèntiques protagonistes.
 
Per molts anys !
 

 
Ivan Sales
Departament d’Educació Física
Escola Gavina

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article