elmusa

Presentada l’Escola Municipal de Pilota Valenciana de Genovés

Participa

El passat divendres, 15 de maig, dins de la festivitat de Sant Pasqual, patró de Genovés, es va presentar l’escola municipal de pilota valenciana de Genovés.
 
L’acte va tenir  lloc al museu de la pilota, una vegada acabada la partida inicial corresponent a la VIII Copa Diputació d’escala i corda professional que disputaren els equips representants de l’Ajuntament de Genovés (León, Javi i Monrabal) 60 davant el de l’Ajuntament d’Alzira (Miguel, Dani i Conillet) 50.
 
Assistiren les autoritats locals, així com membres del club i l’escola, el president d’honor de la Federació de Pilota Valenciana, José Luís López, i tots els components de l’escola i les seues famílies.
 
Recordem que aquesta escola és la més antiga de totes, creada el 1980, i que en un inici va tindre alumnes com Sarasol II, Pasqual II, Pigat III o Vilare, i per on han passat, entre altres Genovés II, León, Carlos II, Sergio, Xoto, Moltó, Batiste II, David, Javi, Santi, Tonet IV, i molts més.
 
Després de vore un vídeo sobre tots els alumnes que formen part de l’escola actualment, es passà a presentar-los un per un i, seguidament, es va visitar una xicoteta mostra fotogràfica. Finalitzà l’acte realitzant la foto oficial de l’escola 2015.

David Sarasol
Director del Museu de la Pilota de Genovés

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article