elmusa

El Kiwa-Quart i Montserrat B es mantenen al front del Campionat de Galotxa

Galotxa

Paco Durá / Meliana. 

Els favorits per guanyar el Trofeu El Corte Inglés de galotxa es mantenen al capdavant de la classificació i no afluixen en cap moment, exceptuant el punt perdut a casa per Beniparrell davant Montserrat A. Perquè el Kiwa-Quart ha guanyat a la canxa de Meliana, 70-25, en una partida en la que al principi l’equip de l’Horta Nord, format per Manel, Adrià i Sergi, més el feridor juvenil, pareixia que podia crear-li problemes al campió.
 
Però això només ha sigut un miratge, perquè El Moro, Guillermo, el Xato i el feridor Bervis, només han trobat resistència en els primers cinc o sis jocs. Després del parcial 40-20, ja s’han apoderat i han dominat clarament als de Meliana, un equip jove, que té bones maneres, però a la fi li falta més ofici per guanyar les partides, per això és el cuer  de la classificació.
 
A Beniparrell s’ha jugat una partida prou renyida, en la que després d’un parell d’hores de pilotejar s’ha imposat l’equip local, Julián, Herrera, Ponce i el feridor Toni, al Montserrat A, Pasqual, César , Carlos i el feridor Añó, pel resultat de 70-50, un resultat que equival a un repartiment de punts; dos per a Beniparrell i un per a Montserrat.
 
Massalfassar apreta als de davant
 
A Massalfassar també ha guanyat l’equip local, malgrat la absència del rest Carlos. Per aquest motiu ha fet el bot Jorge, que sempre juga de punter, i ho ha fet molt bé. Per tant, victòria de Massalfassar davant de Foios, 70-25. Jugaven pels de casa Jorge, Ximo i un juvenil, davant Emilio, Tino i Gavilà. Massalfassar apreta per entrar en els quatre primers llocs.
 
Per altra banda, Borbotó ha perdut a casa davant el Marquesat, un altres dels favorits que no ha desaprofitat l’ocasió  i s’ha imposat als de la pedania, que no han tingut  una bona actuació. Han jugat Julián, José i Castelló contra Àngel, Gerardo II, Sopetes II i el feridor Benja, guanyant estos per 35-70.
 
I a Faura, la partida entre el Mobles Guillen-Les Valls ha sigut per a Montserrat B, per 70-15, segons l’acta facilitada pels delegats.
 
En conseqüència, la classificació continua encapçalada per Kiwa-Quart i Montserrat B, tots dos amb 29 punts. En tercer lloc, Marquesat, amb 25; Beniparrell amb 24 i Massalfassar, 21. Borbotó, 19; Montserrat A, 17; Foios, 0, Les Valls, 7 i Meliana, 3.  

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article