Fem Pilota - Capçalera

Jornades de banques organitzades per la junta del comité de ratlles de la FPV

Des del dia 8 fins el 28 de juny tots aquells jugadors que vulguen aprendre a traure de bragueta, ho podran fer gràcies a aquestes jornades

Ratlles

Sebastià Giner / PilotaVeu.

El mínim d’edat és d’11 anys i sense límit de màxim. Amb aquesta iniciativa, la Junta del Comité de Ratlles de la FPV vol fomentar el traure de bragueta per augmentar els equips de la lliga de Llargues. És una activitat que ja s’ha dut a terme amb molt d’èxit en temporades passades i es vol aprofitar les vesprades del mes de juny perquè tot aquell que vulga aprendre, ho puga fer. En aquestes jornades els participants començaran a introduir-se en aquest gest i acabaran fent partides i aplicant tot el que han aprés.

Les jornades es faran en dies i llocs diferents per tal de poder acostar-se a totes les comarques on tradicionalment es juga a Llargues. Tot i això, les jornades són obertes a qualsevol persona, siga d’on siga. L’única condició és que tinga onze o més anys i vulga aprendre. Concretament, els llocs i dies són: dimarts a Benidorm, dimecres a Tibi i dijous a Murla. L’horari serà sempre el mateix: de 18 a 20 hores.

Els objectius específics  de les jornades són:

-          Conèixer i aprendre els elements que formen el gest tècnic del traure de bragueta
-          Ser capaç de colpejar la pilota el més llarg possible i de forma segura amb el gest tècnic de bragueta
-          Practicar el gest tècnic del traure de bragueta
-          Conèixer nous companys que tenen també interès per aprendre l’esport.

El termini per inscriure’s és del 13 fins el 31 de maig, ambdos inclosos. Qui vulga inscriure’s haurà de dirigir-se al Comité de Ratlles a través del seu correu: comitellargues@mail.fedpival.es . Els participants podran assistir a totes les sessions que hi vulguen. 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article