elmusa

Presentació de l’Escola Municipal de Pilota Valenciana de Genovés

Participa

Aquest divendres, 15 de maig, dins de la festivitat de Sant Pasqual, patró de Genovés, es presentarà l’escola municipal de pilota valenciana de Genovés.
 
L’acte tindrà lloc al museu de la pilota, una vegada acabe la partida inicial corresponent a la VIII Copa Diputació d’escala i corda professional que disputaran els equips representants de l’Ajuntament de Genovés (León, Javi i Monrabal) davant el de l’Ajuntament d’Alzira (Miguel, Dani i Conillet).
 
Assistiran les autoritats locals, així com membres del club i l’escola, el president d’honor de la Federació de Pilota Valenciana, José Luís López, i tots els components de l’escola i les seues famílies.
 
Recordem que aquesta escola és la més antiga de totes, creada el 1980, i que en un inici va tindre alumnes com Sarasol II, Pasqual II, Pigat III o Vilare, i per on han passat, entre altres Genovés II, León, Carlos II, Sergio, Xoto, Moltó, Batiste II, David, Javi, Santi, Tonet IV, i molts més.
 
Després de vore un vídeo sobre tots els alumnes que formen part de l’escola actualment, es passarà a presentar-los un per un i, seguidament, es visitarà una xicoteta mostra fotogràfica. S’acabarà l’acte realitzant la foto oficial de l’escola 2015.
 
 
Per al dissabte, 16 de maig, se celebrarà el  I Campionat de galotxeta entre els alumnes de l’escola, en les instal·lacions del propi museu.
 
I per al diumenge, dos actes, pel matí tindrà lloc la primera partida de la final de la I Copa Diputació de raspall professional entre els equips representants de l’Ajuntament de Montesa (Waldo i Sanchis) i l’Ajuntament de Vva de Castellón (Guille, Alberto i Ricardet II).
 
Ja per la vesprada, també dins dels actes de Sant Pasqual, tindrà lloc la tradicional partida de raspall al carrer entre membres del club de pilota local, vestits de saragüells.
 
 
 
David Sarasol
Director del Museu de la Pilota de Genovés

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article