elmusa

La pilota valenciana uneix les comparses Mores i Cristianes de Castelló

La pilota valenciana present a les festes de Mig Any de Moros i Cristians de Castelló (La Ribera Alta)

Participa

El primer cap de setmana de maig és una data reservada al poble de Castelló ( La Ribera Alta), són les festes de Mig Any de Moros i Cristians, unes festes amb més de 30 anys de tradició.

Durant estos dies els festers organitzen activitats culturals i esportives, i la pilota és una d’elles. Per segon any consecutiu i recuperant un campionat que anys enrere ja organitzava amb gran participació la comparsa Contrabandistes, es va disputar  un campionat de dues semifinals i una final on han participat festers de 4 comparses diferents, Roders, Almohades, Alfàrabes i Contrabandistes, i on la pilota fou la guanyadora ja que foren nombrosos els festers i aficionats de la població els qui s'aproparen al carrer Les Sendes (Parc de l’estació) per viure de prop les partides amb gran rivalitat entre comparses.

La Jornada va finalitzar amb la gran final entre les comparses Contrabandistes i Alfàrabes que amb molta igualtat i esportivitat decidiren compartir el premi de campions i finalitzar la partida amb un empat. 
 

Amb les ganes que s’ha organitzat esta activitat i la gran resposta rebuda pels diferents festers i aficionats, de segur que la pilota continua per molts anys més rodant pels carrers del poble durant les festes de Mig Any i de Moros i Cristians de Castelló. 
 

Ricard Sentandreu
Comparsa Contrabandistes

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article