Fem Pilota - Capçalera

Fageca i Nacho s’imposen a León i Jesús al “Tio Pena”

Participa

Paco Durá/Massamagrell.
 
La partida estel·lar al trinquet “Tio Pena” ha tingut millor ambient que en setmanes precedentes. Ha hagut un postor que ha mogut les travesses i s’han animat la resta d’aficionats a arriscar algun “dineret”. I com els jugadors han posat molta gana s’ha vist prou bon espectacle, encara que desnivellat de cara al marcador, ja que Fageca i Nacho han sigut superiors a León i Jesús, per la qual cosa han guanyat 60-35.
 
La clau de la partida ha estat en la primera part, en la que Fageca i Nacho ho han dibuixat i han posat el marcador 45-15. Això posava les coses molt difícils per als seu rivals, encara que Jesús ha tingut una bona reacció i ha tirat de León per a guanyar tres jocs seguits i posar a l’electrònic el parcial de 45-30. Tanmateix, Fageca i Nacho no s’han deixat sorprendre i només han perdut un altre joc, assegurant la resta per endur-se la victòria de forma merescuda.
 
Pel que fa als mèrits particulars, cal destacar la primera part de Fageca, molt segur sempre. I la regularitat de Nacho en tota la partida, que sobre tot amb l’esquerra per dalt ha deixat bocabadats als aficionats. En canvi, a León li ha pesat més la partida, ja que es nota la diferencia d’edat entre ell i Fageca, al voltant de deu anys més jove aquest. I Jesús, després d’un començament discret ha anat a més, però ja estava la partida molt difícil i res no ha pogut fer.
 
De la Vega s’emporta el duel de promeses
 
En la partida de promeses, De la Vega i Martí I han guanyat davant Jose Salvador, de Quart de les Valls i Rafa, de Massalfassar, per 60-50. Una partida molt renyida sobre el paper, en la que els dos escaleters han ratllat a molt bon nivell, mentre que els dos mitgers han patit més i, sobre tot, han fet massa faltes des de la pedra.
 
De la Vega i Jose Salvador són dos fermes promeses amb molt bona projecció des de les escoles de pilota. El d’Almussafes ha deixat patent molt bones maneres ambdues mans, cridant l’atenció la forma de jugar amb l’esquerra per dalt, la qual cosa li facilita molt les coses en el dau. I també li entra per dalt en l’esquerra en el resto.
 
Enfront ha tingut un rival que també ha jugat molt bé tant en el dau com en el resto i encara que ha anat darrere en el marcador, ha hagut un moment en el que podia haver passat de tot, quan han igualat el marcador a 50 “tantos”. A la fi s’ha imposat De la Vega en els dos darrers jocs. I tant Martí I com Rafa han tingut de tot, però els ha faltat més serenitat a l’hora d’entrar a volea i en la ferida.
 
Per al proper dimarts s’ha anunciat un cartell estel·lar de primer nivell: Soro III i Santi de Finestrat contra Genovés II i Javi.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article