elmusa

La lliga de llargues i palma entra en la fase final de la lliga regular

Els equips de Parcent i Murla B lluiten per allunyar-se de la zona de descens en Llargues i Murla i Calp fan el mateix en Palma

Ratlles

Sebastià Giner / Murla. 

En  la jornada de descans per al líder, l’atenció se centrava en dues partides amb diferents objectius: Per una part, la partida de Parcent enfrontava dos equips que formen part d’un grup d‘equips que es troben en una  posició on hi ha possibilitats d’accedir a un lloc de les semifinals, però també hi ha perill d’acabar en lloc de descens Parcent 9 (Àlvaro de Castells, German, Ivan i Camarasa) Murla B 10 (Pepe, Sala, Juanvi i Juansal). La partida va estar molt igualada fins al 5 a 5, a continuació, Parcent es va avançar 9 a 6,  però després els de Parcent van baixar el nivell i van fer alguns errors. Els de Murla es van mantenir en el mateix nivell de joc i van aprofitar totes les jugades per empatar a 9 i acabar la partida. Els de Parcent van jugar de forma més intermitent mentre que els de Murla van ser més constants en el joc. En definitiva, l’equip de Parcent afegeix un punt i es col·loca quart, cosa que li dóna opcions de jugar la semifinal. Murla, retalla punts respecte a Parcent i Benidorm, ara mateix es lleven un punt entre els tres equips, però continua penúltim en lloc de descens.
 
A Murla, l’equip local Murla A 10 (Jan, Andreu, Àngel i Manel) s’enfrontava a Benidorm 8 (Martín, Joan, Rollo i Víctor). Partida sense cap complicació per als de Murla. La partida va durar menys d’una hora. L’equip de Benidorm no va poder contrarestar les pilotades de l’equip de Murla, tant a l’hora de traure com a l’hora de jugar. La diferència en el classificació es va veure clarament al carrer. El rest de Benidorm, Joan va demostrar que és un jugador molt complet, però necessita ajuda per poder fer front a un equip com el de Murla que té jugadors de molt bon nivell. Així, Murla forma part del grup dels tres equips capdavanters i Benidorm baixa un lloc i empata a punts amb l’altre equip de Murla.
 
L’Alfàs 0 (Dani, Juanfran, Gabriel i Rosendo) Sella 10 (Àlvaro, Jesús, Jordi, Pau i Quico). Partida que ens demostra la posició dels dos equip en la classificació. Només hi va haver un equip dins de carrer, els de l’Alfàs ho van intentar però no van poder fer res contra un equip absolutament superior com és Sella. Cal destacar l’aparició de Jesús que no jugava des de la segona jornada de la Lliga per lesió. Sella recupera en aquesta darrera part de la lliga regular un jugador que de segur que contribuirà a millorar, si cap, el joc del seu equip i, cosa que farà més competitiu el seu equip de cara a les partides de la fase final de la Lliga.
 
L’equip de Benimagrell descansa aquest cap de setmana.
                       
En la primera categoria de Palma, els resultats han estat contundents en totes les partides. Comencem a veure dos grups en la classificació, els que lluiten per obtenir un lloc en la fase final i els que lluiten per mantenir la classificació.
 
La partida estrella de la jornada Sella 4 ( Bouet, Jordi, Pau, Quico i Piripi) Agost 10 (Sergi, Ramon, Jose, Esteban i Alejandro) no va ser tan espectacular com s’esperava. Sergi es va encarregar que els de Sella jugaren en les pitjors condicions possibles. Va traure sempre tocant paret i açò va dificultar molt els restos de Sella. Gran partida la que va fer Sergi, molt complet. Fins el 4 a 5 encara van poder fer front els de Sella i la partida va tenir emoció, però a partir d’ací, la locomotora d’Agost va posar la directa i ja no van deixar fer més jocs als de Sella. Així, Agost es manté líder a dues setmanes del final de la fase regular, i Sella haurà de lluitar molt i esperar que Tibi B punxe per poder aconseguir un lloc en les semifinals.
La següent partida de la jornada va ser Calp 4 (J. Miguel, Toni, Sebastià i Jaime  Tibi A 10 (Canari, Miki, Álvaro i Sergio). La partida va tenir al·licient fins la lesió del traure local, José Miguel, que es possible que no puga tornar a jugar aquesta temporada. Un problema muscular en la zona lumbar va fer que deixara la partida quan anaven 3 a 4 a favor dels de Tibi. A partir d’ací, Els de Calp han vist minvades les seues possibilitats i Tibi ha fet la resta de jocs ràpidament.  Tibi A es manté una setmana més en segona posició i Calp continua en la penúltima posició. La setmana que ve la partida que enfrontarà Murla Calp serà decisiva per saber quin dels dos equips manté la categoria i quin haurà de fer el pas enrere i caure al pou de la segona categoria.
 
A Murla, l’equip local no va poder amb la superioritat dels visitants, Murla 4 (Sebastià, Salva, Guillem i Feliu) Benidorm 10  (Dani, Joan, Pascu i Víctor). No hi va haver cap possibilitat per part de Murla, Tant Dani, el traure, com Joan, el rest, van fer molt bona partida i el seu equip va dominar la partida des del principi fins el final. Molt segur Dani a l’hora de traure i més encara el rest Joan a l’hora de tornar pilotes des del rest i també de contrarest.  Benidorm es manté en la tercera posició i Murla continua en la mateixa posició que la setmana passada empatat a punts amb Calp.
 
L’última partida del cap de setmana enfrontava  Tibi B 10 (Eladi, Sergi, Pepe i Héctor) contra el cuer Laguar 2 (Juanje, Paco, Josep i Rubén).  Tibi B no va tenir cap dificultat per superar Laguar. Els dos primers jocs van ser disputats, però el rest de Tibi, Sergi, es va encarregar, amb molt bones pilotades tant al rest com al contrarest,  de aconseguir els quinzes i els jocs per al seu equip. Mentre que Tibi B ja té un peu en la semifinal, hem de recordar que és un equip recent ascendit i ha fet molt bona temporada, Laguar ja mira de reüll la segona categoria, encara té possibilitats matemàtiques per poder mantenir-se, però el calendari que se li espera és molt difícil ja que les tres partides que queden per jugar són contra els tres primers classificats.  
 
 
En la segona categoria, en Llargues, es manté la mateixa situació que la setmana passada: per una part, laVila i Tormos comanden la classificació en primer i segon lloc respectivament, i el grup de Mutxamel, Campello, Murla i Finestrat que els segueixen i que tots quatre encara tenen possibilitats d’accedir a un dels dos llocs que queden per a jugar les semifinals. Les tres darreres jornades es preveuen d’infart. En Palma, el grup A ja podem dir qui serà el primer classificat del grup ja que a falta de dues partides, l’equip de Laguar té 29 punts i Xàbia en té 24, però Xàbia li queda una jornada només per jugar ja que té una jornada de descans. En el grup  B, la situació està molt igualada i sembla que entre Benidorm i Benimagrell es juguen el primer lloc, tot i que S. Vicent també té possibilitats. I el en grup C, és Calp, Finestrat i Sella, per aquest ordre, els que tenen més possibilitats d’aconseguir passar a la fase final.
 
En tercera categoria, en Llargues, Els dos equips de Crevillent i Tibi, pràcticament ja tenen la classificació assolida, queda el quart lloc que se’l disputaran Fondó del Neus i Parcent. En Palma, també tenim, pràcticament, els quatre equips que passaran a la fase final, per ordre de classificació: Tibi, la Nucia, Benifallim i Relleu. 

Podeu consultar tots els resultats de la jornada i la classificació provisional per categories al següent enllaç: 

 


 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article