Fem Pilota - Capçalera

Ondara, Piles, Oliva i Alcàntera-Càrcer reis dels JECV de raspall

Món Escolar

Gran jornada de finals que es va poder gaudir el passat dissabte als trinquets de Piles i Bellreguard, amb algunes de les millors promeses de la modalitat de raspall. 

Ondara va aconseguir el títol en categoria benjamí, Piles en la categoria aleví i juvenilOliva el títol en categoria infantil i Alcàntera-Càrcer ha aconseguit el títol en categoria cadet.

L’escola de Piles es va convertir en la gran triomfadora d’esta jornada amb dos ors. De les cinc finals absolutes cal destacar les partides d’alevins i benjamins, que es decidiren en l’últim joc després d’una gran disputa amb quinzes molt bonics que entusiasmaren els espectadors, que  ovacionaren durant diverses fases de les partides els jugadors d’estos equips per la seua entrega, urpa, coratge i tècnica…

Lliuraren les medalles el vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana de l’àrea de raspall, Armando Mercé, el regidor d’esports d’Orba, Antonio Martínez, el responsable de Caixa Popular, Paco Femenia i el president del CPV Piles, Jose Maria Puig.
 

Pòdium Autonòmic XXXIII JECV raspall:

Categoria benjamí
1 - Ondara A
2 - Oliva A
3 - Genovés
4 - Orba A

Categoria aleví
1 - Piles
2 - Murla
3 - Ondara B
4 -Bicorp

Categoria infantil
1 - Oliva A
2 - Murla
3 - Genovés
4 - Orba A

Categoria cadet
1 - Alcàntera-Càrcer A
2 - Orba
3 - Genovés A
4 - Xàbia

Categoria juvenil
1 - Piles
2 - Orba 
3 - Mutxamel
4 - Gavarda

F.P.V

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article