Fem Pilota - Capçalera

Kiwa-Quart i Montserrat B continuen empatats al front d’El Corte Inglés.

Galotxa

Paco Durá. 

Els quatre equips que van al capdavant de la classificació del Trofeu El Corte Inglés de galotxa han guanyat les seues respectives partides corresponents a la dècima jornada, per la qual cosa es manté l’empat entre el Kiwa-Quart i Montserrat B, tots dos amb 26 punts, seguits de Marquesat i Beniparrell, també empatats a 22 punts. Després va Massalfassar, amb 18 punts, un poc despenjat després de perdre a la canxa de Beniparrell.
 
L’actual campió, el Kiwa-Quart de les Valls ha “agranat” al seu carrer al Foios, al qual ha guanyat per 70-10. Un resultat que reflexa la gran superioritat de Javi el “Moro”, el Xato, Juan Antonio i el feridor Bervis, davant un equip al qual la baixa de Roberto se li  nota molt. Han jugat pels de l’Horta Nord, Emilio, Tino, Gavilà i el feridor Juanma. Emilio només jugava alguna pilota a bot de braç, però ni el veterà Tino ni Gavilà han donat senyals en un carrer al qual mai s’han pogut trobar.
 
A la canxa de Montserrat s`han enfrontat els dos equips del poble, en un “derbi” en el que s’ha vist prou clara la superioritat de Marc, Pepet, Odín i el feridor Pablo, davant Pasqual, César, Carlos i el feridor Añó. Només ha durat un poc la igualtat en els primers jocs, perquè poc després els guanyadors s’han apoderat i han guanyat 70-35.
 
A Beniparrell, els locals, Julián, Herrera i Ponce han tingut una gran actuació i s’han imposat a Massalfassar (Carlos, Ximo, Jorge i Paco), per 70-30. Un resultat que permet als de l’Horta Sud seguir al grup de favorits.
 
A Borbotó, també victòria local amb Julián, Jose i Castelló davant Mobles Guillen-Les Valls, per 70-40. Pels visitants jugaven Terio, substitut de Montesa, Martín, Llopis i el feridor Miguel Angel. Han fet els locals 55-25. Després han reaccionat Terio i els seus companys fins posar el marcador 55-40. Però a partir d’ahí ja no han fet més jocs.
 
I a la canxa d’Alfarp, el Marquesat, amb Àngel, Sopetes II i Eugeni (Gerardo II) i el feridor Benja, han superat sense massa problemes a Meliana (Gabri, Manel, Sergi i el feridor Adrià) per 70-35. L’equip de l’Horta Nord continua sense guanyar, malgrat que sempre deixa detalls de bon joc, però els falta més contundència.


 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article