elmusa

Jornada emocionant en la Lliga de llargues i palma

Ratlles

Sebastià Giner / Murla. 
 
L’equip de Sella redueix la diferència de punts en una partida jugada de poder a poder entre els dos traures més espectaculars de la Lliga.
En una plaça plena a rebentar, es va jugar la partida entre el primer i segon classificat de la Lliga de Llargues, Sella 10 (Àlvaro, Jordi, Pau, Quico i Dani) Benimagrell 8 (Màlia, Tato, Màrio, Paco i Albert). Partida transcendental ja que la victòria de Benimagrell el col·locava a només tres punts d’aconseguir el primer lloc de la fases regular. Però només van aconseguir un punt i això fa que Sella continue tenint opcions al primer lloc. La Lliga entra en la fase més emocionant. La partida, sens dubte, va tenir dos protagonistes de primera: tant Àlvaro com Màlia, van demostrar que actualment són els traures que estan més en forma de la lliga, dos portents que van arrancar els aplaudiments del públic en molts trams de la partida. Els rests, tant els de Sella com els de Benimagrell, van patir molt per poder entrar les pilotades que venien de l’equip contrari, sobretot les tretes d’Àlvaro tocant la paret de l’església van ser decisives per a la victòria del seu equip. Va començar avançant-se l’equip de Sella 2 a 0, a continuació Màlia va fer tota una exhibició de força i va avançar els seus fins a posar-se 3 a 8 al seu favor. En aquests moments va ser quan va aparéixer el millor Àlvaro i els de Sella van fer 7 jocs seguits i es van emportar la victòria.  Així, una setmana més, Benimagrell és líder de la categoria amb 25 punts, i Sella segon amb 22.
 

Plaça del carrer de Sella. Fotografia: Antonio Pérez
 
Al carrer artificial de Benidorm es van enfrontar Benidorm 8 (Martín, Vicent, Joan, Rollo i Víctor) i Parcent 10 (Àlvaro de Castells, Ferrer, Ivan, Camarasa i Moisés). La primera part de la partida va ser de clar domini local fins a col·locar-se 6 a 2 per davant en el marcador. A partir d’ací, Parcent entra en joc i a prop està d’empatar a 7, però els locals fan el vuité joc, 8 a 6 a favor dels de casa. Quan ja la partida semblava que tenia guanyador, van aparéixer Àlvaro i Ferrer, el traure i rest de Parcent i no van deixar que els de casa aconseguiren la victòria. No van errar cap altra pilota, van fer els quatre jocs següents i van guanyar la partida. D’aquesta forma, Parcent empata a punts amb els de Benidorm, però Benidorm segueix quart en la classificació per la diferència de jocs.
 
La tercera i darrera partida del cap de setmana enfrontava els dos últims classificats Murla B 10 (Pepe, Sala, Juanvi i Juansal) L’Alfàs 2 (Dani, Juanfran, Gabriel i Rosendo). L’equip de Murla no va tenir cap problema per guanyar l’Alfàs. Tot i que el traure visitant, Dani, ho va fer prou bé, els restos no el van acompanyar, va començar restant Juanfran, després va provar Gabriel i al final Rosendo, cap dels tres van poder contestar les pilotes del traure local, Pepe. Així, victòria fàcil per als de Murla que sumen tres punts més però no aconsegueixen ascendir posicions en la classificació. Una setmana més es mantenen en penúltima posició, el perill del descens continua. L’equip de l’Alfàs continua el cuer i cada setmana que passa ho té més difícil per poder mantenir la categoria.
 
L’equip de Murla A descansa aquest cap de setmana.
                       
En la primera categoria de Palma, totes les partides van tenir color local, a més a més, el resultat va ser molt contundent. A Tibi es van enfrontar Tibi A 10 (Canari, Miki, Álvaro i Sergio) Murla 3 (Salva, Saxa, Guillem i Feliu). Entre el traure Canari i el rest Miki, es van encarregar que l’equip visitant no tinguera cap opció de guanyar la partida. Fins que l’equip de Tibi no va fer set jocs, els de Murla no van aconseguir el seu primer. En aquest moment de la partida va haver-hi un poc d’igualtat però sense cap possibilitat i així Tibi A suma tres punts més i continua ferm en el segon lloc.
 
Per la seua part, Benidorm 10  (Dani, Vicent, Joan, Víctor i Rubén) va arrasar  Tibi B 2 (Eladi, Sergi, Pepe, Héctor i Yago).  Els restos Vicent i Joan van demostrar que al seu carrer no tenen rival, no van errar una pilotada en tota la partida. Per part de l’equip de Tibi, cal dir que va fer la partida més fluixa de tota la temporada. Així, Benidorm es manté en tercera posició i Tibi B en quarta a vuit punts d’aquest.
 
La partida on hi va haver més diferència va ser la que enfrontava al líder Agost 10 (Sergi, Ramon, Jose, Miguel i Alejandro) contra Calp 1 (J. Miguel, Toni, Sebastià i Jaime). La diferència la va marcar el traure d’Agost, Sergi; mentre ell s’arribava al segon cantó del campanar, el rest d’Agost tornava les pilotes des del quinze. A l’hora de restar, evidentment, l’equip d’Agost ho tenia molt més fàcil i ho va aprofitar ben bé. Partida molt ràpida i clarament a favor de l’equip local que es mantenen líders una setmana més.
 
L’equip de Laguar 10 (Juanje, Paco, Josep i Rubén) aconsegueix la seua primera victòria de la temporada contra Sella 5 ( Bouet, Pau, Quico i Piripi) Laguar 8. Bona partida la que va realitzar l’equip de Laguar que fins aleshores comptava les seues partides per derrotes. En l’equip va jugar un jove Josep que va ser el protagonista de la partida, va estar sensacional i es va demostrar molt segur. Molt bones sensacions dóna aquest jugador, té una volea molt segura i sempre juga la pilota ben col·locat. L’equip de Sella no van saber col·locar-se dins del carrer i van rendir molt per davall del seu nivell habitual. Respecte a la classificació, els dos equips es mantenen en la mateixa posició, Sella continua cinqué i Laguar no deixa la darrera posició. 
 
En la segona categoria, en Llargues, es mantenen les mateixes posicions en la classificació: La Vila i Tormos, primer i segon respectivament. Ací la lluita es preveu en la tercera i quarta posició, ja que tenim un grup de quatre equips que poden aspirar a ocupar les dues places que queden per jugar la fase final de la Lliga. Són els equips de Mutxamel, Campello, Sella i Murla. Interessant es presenta la recta final de la fase regular en aquesta categoria. En Palma, Continuen els mateixos equips en primera posició. En el grup A i B Laguar i Benimagrell tenen moltes paperetes per estar presents en la fase final. Laguar és líder en el grup A seguit de Xàbia, però Laguar té una partida menys. En el grup B, també es manté líder una setmana més Benimagrell seguit de Benidorm. I el en grup C, és Finestrat qui es manté capdavanter empatat a punts amb Calp.
 
En tercera categoria, en Llargues, l’equip de Crevillent B es col·loca capdavanter i deixa Tibi en segona posició. En Palma, Tibi passa La Nucia i es el nou líder de la categoria. Ara bé, cal dir que entre el primer i el tercer només hi ha una diferència de tres punts. Hi haurà molta tensió i emoció en les pròximes partides.
 
Podeu consultar tots els resultats de la jornada i la classificació provisional per categories al següent enllaç:
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article