elmusa

El trinquet de Piles acull les finals provincials de raspall

Participa

El trinquet Ciscar de Piles acollirà el matí del dissabte les finals del campionat provincial de raspall dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana a la modalitat de raspall.

Una vegada finalitzada la fase regular i les competicions comarcals de raspall, s’iniciaren les eliminatòries provincials i per fi ha arribat l’hora de determinar els millors equips de la província de València en categoria benjamí, aleví, infantil, cadet i juvenil a través de les finals que es jugaran el pròxim dissabte.

A més, volem destacar que l’escola de pilota de Piles que gestiona A Mà Pilota i amb la col·laboració del Club de Pilota i l’Ajuntament de Piles ha aconseguit classificar per aquestes finals a dos equips: l’equip aleví i juvenil.

El matí de pilota començarà a les 9:30 amb l’enfrontament entre Piles i Gavarda, final en categoria juvenil. Mentre que a les 11: 15 està previst l’inici de la final entre Piles i Bicorp en categoria aleví. Els guanyadors d’aquests enfrontaments disputaran el pròxim cap de setmana les finals autonòmiques.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article