Fem Pilota - Capçalera

L'escola de Genovés gran triomfadora a Càrcer

Participa

David Sarasol / Càrcer. 

L’escola municipal de pilota valenciana de Genovés triomfa a les semifinals dels Jocs Escolars del País Valencià, disputades a Càrcer, dissabte, 25 d’abril, en la modalitat de raspall.

El matí ha començat amb la disputa de les semifinals cadets, on Alcàntera –Càrcer ha guanyat a Polinyà de Xúquer 25 per cap, i on l’escola de Genovés, que tenia els dos equips classificats, s’han jugat el passar al trinquet de Genovés, essent l’equip A el que ha derrotat el B, 25 per 10. Així, l’equip de la Ribera i el de la Costera s’enfrontaran pel títol el proper dissabte.

A continuació s’han jugat les semifinals infantils on, primer ha guanyat Genovés a Alcàntera-Càrcer, 25 per 5 i, després, Oliva a Xeraco pel mateix resultat.
Després ha sigut el torn dels alevins. Bicorb s’ha desfet d’Alcàntera-Càrcer, 25 per cap, i Piles de Genovés, 25 per 15, resultant la partida més disputada de totes, on els de la Safor han fet valer la seua treta més potent.

Finalment, els benjamins d’Oliva han guanyat als de Vilallonga 20 per cap, i els de Genovés als de Bicorb, 20 per 5.

Així, doncs, la Costera i la Canal posen finalistes en totes les categories (Genovés en cadets, infantils i benjamins, i Bicorb en alevins), la Safor col·loca tres (Oliva en infantils i benjamins, i Piles en alevins), i la Ribera posa a Alcàntera-Càrcer en cadets.

Les finals provincials es disputaran dissabte, 2 de maig i les autonòmiques, dissabte, 9 de maig, en trinquets per determinar.


 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article