Fem Pilota - Capçalera

La derrota del líder, Kiwa-Quart, posa més emocionant el Campionat de Galotxa

Galotxa

Paco Durá.
 
La classificació del Trofeu El Corte Inglés de galotxa s’ha posat d’allò més emocionant, després de que l’equip de Beniparrell, integrat per Julian, Herrera, Ponce i el feridor Toni, ha donat la sorpresa davant el líder i actual campió, el Kiwa-Quart de les Valls (Javi El Moro, Guillermo, el Xato, Juan Antonio i el feridor Bervis), al que ha guanyat per 70-60, després de fer la remuntada i superar un marcador advers de 40-55.
 
Els campions no han tingut la suficient capacitat per rematar una partida que tenia favorable amb el marcador 55-40. Javi El Moro no ha rendit com en ell és habitual en el bot i això s’ha notat. També Guillermo ha tingut moments en els que pareixia fora de la partida i han perdut un parell de jocs en “Val”, que han sigut decisius. Per contra, els de Beniparrell han jugat molt, particularment Julian en el bot, així com els seus companys i s’han endut la partida justament, encara que s’han repartit els punts, dos per als locals i un per als visitants.
 
La resta de resultats han sigut totalment normals, sense cap tipus de sorpresa. Montserrat B ha guanyat a domicili a Foios, 20-70, per la qual cosa ara comparteix el cap de la classificació amb el Kiwa-Quart. Foios no tenia a Roberto, substituït per Moisés, i això es nota molt.
 
Massalfassar segueix la  bona ratxa i ha guanyat en casa a Borbotó, 70-50 en una partida prou bona per part de tots.
 
Monserrat A s’ha imposat davant Meliana, 70-40, sense massa problemes. I Marquesat ha guanyat davant Mobles Guillen-Les Valls, 15-70.
 
Ara la classificació queda prou igualada, amb lluita entre els cinc primers llocs, dels que quatre es classificaran per a semifinals, però queda tota la segona volta i pot ocórrer tot. Kiwa-Quart i Monserrat B, 21 punts; Beniparrell, Marquesat i Massalfassar, 18; Monserrat A, 13 punts; Borbotó, 12; Foios i Les Valls, 4; Meliana, 3 punts.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article