Fem Pilota - Capçalera

Comença la tornada de la lliga de llargues i palma

Benimagrell i Agost, líders consolidats en les lligues de Llargues i Palma de primera categoria.

Ratlles

Sebastià Giner / Murla. 

Bon ambient de públic per presenciar el derbi local de Murla, la partida no va provocar cap sorpresa: Murla B 2 (Pepe, Juanvi, Juansal i Tete) Murla A 10 (Jan, Manel, Andreu i Alberto). L’equip de Jan, per davant en la classificació, es va imposar l’altre equip del poble sense problemes. La diferència tant en el traure com en el rest va ser la clau del resultat. Mentre que l’equip de Murla A es consolida tercer en la classificació, l’equip de Murla B baixa un lloc i és penúltim en la classificació provisional.

La segona partida del cap de setmana va enfrontar L’Alfàs 4 (Dani, Juanfran, Gabriel i Toni) Benimagrell 10 (Màlia, Tato, Mario i Paco). L’equip de l’Alfàs va sorprendre en el primer tram de la partida fins al punt de crear dubtes en l’actual líder. Un gran Dani i Juanfran, portaren la iniciativa del seu equip i de la partida fins l’empat a tres. A partir d’ací, Benimagrell va canviar de tàctica, Màlia va començar a traure més curt (bufava molt el vent i la treta llarga no els beneficiava) i Tato va agafar la iniciativa al rest. La partida va canviar totalment de rumb i l’Alfàs només va poder fer un joc més. Continua la bona trajectòria dels líders que es mantenen una setmana més al capdavant de la classificació.

Per últim, l’equip de Sella 10 Parcent 0. Resultat més que contundent que manté Sella en segon lloc i fa que Parcent es distancie del tercer classificat. En la classificació provisional podem veure dos grups clarament diferenciats: els tres primers (Benimagrell, Sella i Murla A) amb cinc punts de diferència i després la resta d’equips que els segueixen a nou punts i una diferència entre d’ells de cincs punts també.
 
L’equip de Benidorm descansa aquest cap de setmana.

En la primera categoria de Palma, l’enfrontament entre els dos primers classificats es va decantar a favor dels d’Agost. Agost 10 (Sergi, Ramon, Jose, Miguel i Alejandro) Tibi A 5 (Canari, Miki, Álvaro, Sergio i Julio). L’equip que encapçala la classificació va fer una partida molt seriosa i va imposar el seu criteri. Al principi, hi va haver més igualtat, van arribar a ser 5 a 4 a favor dels locals, però després l’equip de Tibi va cometre moltes errades i va jugar per davall del seu nivell habitual. Aquesta situació la va aprofitar Agost que va estar molt centrat durant tota la partida i es va emportar els tres punts. Agost continua líder en la classificació.
 
L’altra partida del cap de setmana interessant es jugava a Benidorm. L’equip local tenia possibilitats de col·locar-se segon en la classificació si perdia Tibi A i a gosades que ho va aprofitar. Benidorm 10  (Dani, Joan, Pascu, Rubén i Víctor) Calp 0 (José Miguel, Toni, Sebastià i Jaume). Una setmana més, el carrer de Benidorm és inexpugnable. Amb aquesta victòria, Benidorm passa davant Tibi A en la classificació i és segon per primera vegada en la Lliga. Per contra, l’equip de Calp s’enfonsa una miqueta més i passa a ser penúltim de la classificació.
 
Una altra partida interessant és la que es disputava a Tibi entre dos equips que es jugaven la quarta posició de la Lliga i el dret a entrar en el grup de privilegiats que jugaran la fase final: Tibi B 10 (Eladi, Isaac, Sergi, Héctor i Yago)   Sella 8 ( Bouet, Quico, Piripi, Adolfo i Carlos). Partida de poder a poder, hi van haver fases on dominava Tibi B i d’altres que era Sella qui duia la iniciativa. Sella es va col·locar davant en un zero a tres que va ser prompte remuntat pels de Tibi que aconsegueixen empatar i posar-se quatre jocs per davant. Així, Tibi B es posa per davant en un clar vuit a quatre. Quan la partida ja semblava tenir campió, els de Sella van posar la directa i van aconseguir empatar de nou la partida a vuit jocs. Però ací, se’ls va acabar la gasolina i l’equip de Tibi B va fer els dos jocs restants i es va emportar la partida. Per tant, Tibi B es col·loca, de moment, per davant en la classificació i el dret a jugar la semifinal.
 
La darrera partida del cap de setmana es va jugar a Murla entre els dos últims classificats. Murla 10 (Salva, Saxa, Guillem i Feliu) Laguar 2 (Juanje, Paco, Juanjo i J. Ignacio). La partida va tenir poca emoció ja que l’equip local va dominar en tot moment  el joc i no va tenir problemes per doblegar Laguar. Cal destacar la bona partida que va fer el traure i el rest local Salva i Saxa respectivament. Murla puja un lloc en la classificació i s’allunya de moment del perill del descens. L’equip de Laguar va acusar molt el baix nivell de joc del rest Paco.

En la segona categoria, en Llargues, l’equip de la Vila és líder en solitari amb una diferència de cinc punts sobre el segon que és Mutxamel, a més, només ha perdut una partida. En Palma cal destacar l’equip de Laguar en el grup A que no ha perdut cap partida de les que ha jugat. Aquest aspecte és més lloable encara si tenim en compte que aquest grup de jugadors és la primera vegada que juguen en el mateix equip. A més a més, pot ser que siga l’equip més jove de la Lliga amb una mitjana d’edat de 19 anys. Els jugadors són, Aaron al traure, Enrique que fa el rest, Josep i Rubén que fan de segon rest i Andrés i Manel de punters. Laguar té, per tant, el futur assegurat. En el grup B, l’equip de Benimagrell va per davant en la classificació a set punts del segon que és Benidorm. I en el grup C, és Finestrat qui, de moment, encapçala la classificació.
 
En tercera categoria, en la modalitat de Llargues, el líder és Tibi encara que perseguit a poca distància per Fondó de les Neus. En Palma, tampoc hi ha un clar favorit ja que va per davant La Nucia seguit de Tibi, però aquests tenen una partida menys.

Podeu consultar tots els resultats de la jornada i la classificació provisional per categories al següent enllàç:
 


 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article