Fem Pilota - Capçalera

Kiwa-Quart i Montserrat B destaquen entre els favorits de galotxa

Galotxa

Paco Durá / Quart de les Valls.
 
Els equips de Kiwa-Quart de les Valls i Montserrat B han eixit reforçats de la huitena jornada del Trofeu El Corte Inglés de galotxa, en primera categoria, després de guanyar les respectives partides amb prou superioritat.
 
Al carrer de Quart de les Valls es disputava la partida de rivalitat comarcal, entre el Kiwa-Quart (Moro, Guillermo, el Xato, J. Antonio i el feridor Bervis) i el Mobles Guillen-Les Valls (Montesa, Martín, Llopis i el feridor Miguel Àngel), que ha finalitzat 70-25 favorable als de Quart.
 
La reaparició de Montesa ha sigut la dada més positiva per la moral que li pot donar al seu equip en la resta del campionat, encara que en esta partida Montesa no ha pogut rendir massa, després d’haver jugat el vespre una partida molt pesada al frontó d’El Puig. Tot i això, l’equip de Quart ha dominat sempre la partida i sense lluir molt ningú s’ha imposat sense problemes.
 
Marquesat “punxa” a casa davant Monserrat A
La sorpresa de la jornada ha estat en la canxa d’Alfarp, on l’equip del Marquesat, situat al grup dels quatre primers de la taula, ha “punxat” a casa davant Montserrat A per 30-70 “tantos”.Un marcador inesperat, ja que els de Montserrat A venien tenint uns resultats prou negatius; però hui ha reaccionat el seu resto Pasqual, que juntament a César, Carlos i el feridor Añó, han superat Àngel, Gerardo II, Sopetes II i el feridor Benja. En els locals no ha tingut el millor dia el mitger Gerardo i els de Montserrat, esta vegada han jugat molt bé i s’han endut els tres punts.
 
Per la seua part, Montserrat B ha passat per damunt de Beniparrell i li ha guanyat 70-10. Un resultat que reflexa la superioritat dels locals, Marc, Pepet, Odín i el feridor Pau. Beniparrell tenia la baixa de Julián, que ha estat substituït per Adriàn, juntament a Herrera, Ponce i el feridor Toni.
 
Un altre equip que continua guanyant i pujant en la classificació és el de Massalfassar, amb Carlos, Ximo, Jorge i el feridor Paco, que han guanyat a Meliana (Sergi, Manel, Adrià i el feridor Dani), per 65-70, en una partida força emocionant, i en la qual Meliana tenia avantatge de 50-35 i Massalfassar, després d’igualar a 50 tantos, encara a culminat la remuntada.
 
Per últim Borbotó també ha guanyat, 70-15, davant Foios, un resultat aclaridor que Foios no aconsegueix remuntar la seua fluixa temporada. Ara té la baixa de Roberto i això es nota molt. Per Borbotó jugaven els dos germans Martí i José, amb Castelló de feridor. I per Foios, Moisés, Emilio, Tino i el feridor Juanma.
 
Amb estos resultats segueix líder l’equip del Kiwa-Quart, seguit del Monserrat B; Marquesat, Beniparrell i Massalfassar.
 
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article