Fem Pilota - Capçalera

La segona volta de la Lliga de llargues i palma comença aquesta setmana

Ratlles

Sebastià Giner / Murla. 
 
Ja s’han jugat, pràcticament, totes les partides que faltaven de l‘anada.
 
Pel que respecta a la primera categoria de Llargues, el passat diumenge es va jugar la partida de Benimagrell 10 (Malia, Tato, Mario i Paco) contra Benidorm 3 (Rubén, Joan, Pascu i Víctor). Va ser una partida de tràmit per a l’equip de Benimagrell. L’equip de Benidorm no contava amb el seu traure titular i el substitut era la primera vegada que treia en primera categoria, cosa que va minvar molt les possibilitats de l’equip visitant. Els tres jocs de Benidorm van arribar a conseqüència de les faltes realitzades per Màlia en  començar a bufar un vent de llevant que va fer molt difícil dirigir la pilota. Amb aquesta victòria, Benimagrell és col·loca al capdavant de la classificació amb tres punts de diferència sobre el segon classificat i encara li queda per jugar la partida contra Parcent que la jugarà despús-demà dijous. Cal afegir que ha guanyat totes les partides que ha jugat a un nivell espectacular, fa goigs veure aquest equip tan compenetrat i segur, és un clar aspirant a la final d’Agost.

La setmana que ve la partida més interessant és el derbi entre els dos equips de Murla. Murla A va primer en la classificació i Murla B cinquè, però la rivalitat és màxima i l’espectacle està servit. L’Alfàs rebrà l’equip de Benimagrell. Els de l’Alfàs ho tenen molt difícil ja que Benimagrell ha guanyat totes els partides que ha jugat i és l’equip que ha demostrat millor nivell de joc des que ha començat la competició. Per últim, l’equip de Sella rebrà Parcent, són el tercer i quart classificat, aspecte aquest que li dóna un al·licient especial ja que són els dos llocs donen el pas a la següent fase i cap dels dos equips voldrà fallar. Seguirem  detalladament el desenvolupament de la partida.

L’equip de Benidorm descansa aquest cap de setmana.
                       
En la primera categoria de Palma, es va jugar divendres passat l’única partida de la categoria que quedava per jugar-se: Benidorm 10 (Rubén, Dani, Joan, Pascu i Víctor) contra Laguar 2 (Juanje, Paco, Aaron, Jordi i J. Ignacio). El resultat ho diu tot, els de Benidorm han demostrat al llarg d’aquesta primera part de la Lliga que a casa es troben molt segurs i és molt difícil guanyar-los. L’equip de Laguar està patint la diferència de nivell que hi ha entre la segona i la primera categoria, només ha pogut fer 4 punts al llarg de tota la Lliga. Hauran d’espavilar en la tornada si volen mantenir la categoria.

Per tant, en Palma tenim la classificació al dia i queda clar que Agost i Tibi A s’han consolidat en la primera i segona posició, mentre que      Benidorm, Tibi B i Sella hauran de lluitar per aconseguir les dues places que queden per disputar les semifinals. El cap de setmana que ve es presenta interessant ja que juguen a Agost els dos primers classificats de la Lliga, de segur que veurem bona partida, Agost pot augmentar fins a quatre punts la diferència amb Tibi A. Ara bé, si guanya Tibi A pot col·locar-se fins a dos punts per davant en la classificació. Tot dependrà del resultat ja que els tres punts en joc es reparteixen entre els dos equips si tots dos arriben o passen dels set jocs: el que guanya fa dos punts i el que perd un punt. A més a més, s’enfronten entre ells, dos dels tres equips que estan en disposició d’aconseguir un lloc en les semifinals: Tibi B i Sella. Seguirem atentament aquestes partides.

En la segona categoria de Llargues encara queden dues partides per jugar-se. La classificació la continua liderant La Vila seguit del Campello.

En la segona categoria de Palma s’han jugat 6 partides que no es van poder jugar en el seu dia a causa de la pluja. El resultat d’aquestes partides han modificat el grup A que ara el lidera Xàbia, el grup B continua amb Benimagrell de líder i el grup C també canvia de líder en posar-se Finestrat per davant de Calp.

En tercera categoria de Llargues, no hi havia cap partida ajornada, per tant, no hi ha hagut cap variació. Continua al capdavant de la classificació Fondó dels Neus.

El mateix ha succeït en la tercera categoria de Palma, no hi havia cap partida ajornada i en conseqüència, la classificació la continua encapçalant La Nucia seguit de Tibi.
 
Podeu consultar tots els resultats de la jornada i la classificació provisional al següent enllaç: 


Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article