Fem Pilota - Capçalera

Molt bona acollida del projecte "Això és com tot" a Gavarda

Participa

L’Ajuntament de Gavarda acollí fa uns dies la presentació del llibre sobre la història de la pilota en la localitat, publicat per l’editorial Això és com tot. El volum duu per títol “Gavarda, tradició rebel·lada” i forma part del serial que el col·lectiu cultural de la Ribera està desenvolupant arreu del país, començant en els pobles que es configuren al voltant del Xúquer.

Importants personatges de la pilota (tant de fa dècades com de l’actualitat) assistiren a la presentació del llibres, cas de Moro, Guerra, Gràcia, Sagal o Lerma, en un acte que també serví per inaugurar l’exposició fotogràfica i audiovisual que estarà oberta en els pròxims dies en la casa consistorial de Gavarda, on es podran adquirir els volums.

L’editorial Això és com tot ja compta amb els llibres d’anàlisi històric i social sobre Carlet, Alginet, Gavarda, Alcàntera de Xúquer, Beneixida, Sumacàrcer, Antella i Almussafes, les presentacions dels quals es produiran en les pròximes setmanes. També comptaran amb un expositor en la Trobada d’Escoles en Valencià que es celebrarà a Alginet. 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article