elmusa

Un any més, arriba la final del Trofeu Filosofo de Piles

Participa

Després de la disputa divendres passat de dos extraordinàries semifinals, el divendres dia 10 es jugarà la gran final del IV Trofeu FILOSOFO de raspall que enfrontarà a la parella formada per Waldo i Coeter II contra el trio format per Punxa, Roberto i Nèstor.

El trio de Punxa es va classificar després d'una emocionant partida i contra tot pronòstic, va eliminar a la parella formada per un dels millors rests de l'actualitat, Moltó, que estava acompanyat per l'incombustible jugador d’Alcàntera, Moro. El rest de Piles va jugar moltíssim i va estar molt ben ajudat per dos joves jugadors amb una gran projecció com són Roberto i Nèstor que van anar de menys a més durant la partida.

Contra l'equip de Punxa jugaran la final la parella de Waldo i Coeter II que van haver de lluitar de valent per a classificar-se per a la final després d'anar guanyant per 20 a 0 i remuntar l'equip de Sergio, Brisca i Sagasta que apunt van estar de rematar la remuntada ja que van igualar a 20 i al traure van tindre 15 a 0. En este últim joc els nervis van poder amb els perdedors i la major experiència de la parella va fer que s'imposaren a la fí.

Abans de començar la segona semifinal per part del Club de Pilota es va fer entrega a un representant de l'empresa “Exportacions Aranda”, patrocinadora del trofeu FILOSOFO, d´una camiseta emmarcada commemorativa d'este trofeu.

Així mateix el Club va voler homenatjar per tota una vida dedicada a la pilota valenciana a un dels millors jugadors de tots els temps, ja retirat i que en l'actualitat es dedica a marxar en el nostre trinquet,. Es tracta de José Malonda Mestre, más conegut com Malonda I.

Per tant el divendres dia 10 després d'una primera partida què jugaran Ferran i Xoto contra Jefry i Lorja es disputarà la gran final.

Després del que es va vore en les semifinals des del Club de Pilota i pel bé dels aficionats esperem que estiga molt igualada i que si és possible s'arribe a iguals a 20.
 

 
Jose Mª Puig Girau
C.P.V.Piles

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article