Fem Pilota - Capçalera

Acabada la primera volta de la Lliga de llargues i palma

Ratlles

Sebastià Giner / Murla.
 
Acabada l’anada de la fase regular, els equips es dediquen a jugar les partides suspeses a causa de la pluja de les darreres setmanes.
 
Aquest cap de setmana no hi ha hagut cap partida jugada de les suspeses per la pluja en la primera categoria de Llargues. Així, la classificació continua liderada per l’equip de Murla amb 13 punts i sis partides jugades, seguit de Benimagrell que té 12 punts i 4 partides jugades, les mateixes que té Sella però aquest té 8 punts. El següent classificat és Parcent amb 7 punts i 5 partides jugades. A hores d’ara, aquests són els quatre equips que tenen dret a passar a la fase final de la Lliga. Ara bé cal tenir en compte que encara queden moltes partides per jugar i encara pot passar de tot. Cal ressaltar que l’equip de Benimagrell ha guanyat totes les partides disputades (quatre) i només li han fet 9 jocs en les quatre partides, aquesta és una prova del nivell de joc que estan desenvolupant els seus jugadors i l’alt rendiment que estan donant. Tant la partida que va jugar contra Murla com la que va jugar contra Sella, els immediats seguidors, les van resoldre amb bastant facilitat i això ja els dóna una tranquil·litat per a la tornada. Per una altra banda, la resta d’equips, excepte L’Alfàs que no ha aconseguit més que dos punts de les cinc partides que han jugat, estan molt igualats a punts, i, com ja hem dit més amunt, és l’equip de Parcent el que ara mateix va per davant d’aquest segon grup.
La pròxima setmana és el cap de setmana en què s’han de jugar les partides suspeses i ja podrem saber definitivament la classificació de la primera part de la fase regular. No serà doncs, fins el 19 d’abril quan es reprendrà la Lliga i tindrem la primera jornada de la tornada de la fase regular.
                       
En la primera categoria de Palma, es va jugar ahir dilluns la partida ajornada per la pluja entre els equips de Murla 8 (Salva, Saxa, Manel i Feliu) i Sella 10 (Jordi Bouet, Pau, Quico i Piripi). Era una partida molt important per als dos equips de cara a entrar en la fase final. La partida es va decantar de part de l’equip visitant després de dues hores i mitja de partida. Va ser una partida molt vistosa i el públic va poder gaudir d’un bon espectacle. L’emoció es va mantenir fins l’últim moment i tots els jugadors van demostrar en el seu joc, la importància de la partida. La aprtida va transcórrer molt igualada, l’equip de Murla va anar per davant en el marcador fins l’empat a quatre; després Sella va agafar la iniciativa i es va posar dos jocs per davant. Però els de Murla volien guanyar la partida i van recuperar fins a empatar a set jocs. En els següents jocs, el cansament ja es va començar a notar i Murla va cometre alguns errors que va aprofitar Sella per posar-se en nou jocs en el marcador, quan semblava que ja era la partida de Sella, Murla va fer el vuité joc, però després ja no va poder i Sella va aconseguir l’últim joc i la partida. Cal destacar el traure de Sella que va jugar una partida molt completa, traure molt llarg i molt segur.

Així, en la classificació provisional, continua per davant l’equip d’Agost (18 punts) però Tibi A tant sols és a un sol punt (17), els segueixen Benidorm i Tibi B que tenen 12 punts (a Benidorm li falta jugar una partida). Aquests són els quatre equips que, una vegada acabada l’anada, entrarien en la fase final de la Lliga. Els equips d’Agost i Tibi A ja comencen a albirar un lloc en la fase final, respecte als altres dos equips la situació no és tan clara, ja que no hi ha tanta diferència de punts entre el tercer (Tibi B) i el cinqué (Sella). De totes formes encara hi ha moltes partides per jugar i poden passar moltes coses. Per la part de darrere de la classificació, Laguar només ha aconseguit un punt en totes les partides jugades i molt malament se li presenta la tornada. Ja vam comentar la igualtat que des de fa anys té aquesta categoria i els resultats ens ho estan confirmant, atenció a la tornada perquè serà molt emocionant.
 
En la resta de grups, no hi ha hagut moviments en la classificació. Esperarem el cap de setmana que ve per veure que donen de si les partides suspeses.
 
Podeu consultar tots els resultats de la jornada i la classificació provisional per categories al següent enllaç: 
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article