Fem Pilota - Capçalera

Soro III i Raül fan la gran remuntada al trinquet “Tio Pena”

Soro III i Raül fan la gran remuntada davant Genovés II i Javi, 60-55 al trinquet “Tio Pena”

Participa

Paco Durà / Massamagrell. 
 
Els aficionats han eixit molt contents del trinquet “Tio Pena” de Massamagrell, amb una partida força emocionant i de qualitat. Amb les galeries prohibides, ha anat a més a mesura que passaven els jocs i a la fi, Soro III i Raúl han fet la gran remuntada, superant Genovés II i Javi per 60-55, després d’una recta final molt renyida i en la que han remuntat un marcador de 55-40.
 
Al principi, la partida no entusiasmava, ja que Genovés II i Javi dominaven, mentres Soro III i Raül no aconseguien entrar bé en la partida. Per això l’avantatge sempre era per als primers, que tenien 40-20 a l’electrònic. Tanmateix, Soro i Raül mai no han deixat de plantar cara i ha hagut un joc, amb el marcador 40-30, que ha durat almenys vint minuts i que, després de molta lluita ha caigut de part de Genovés II.
 
Això pareixia que anava a ser decisiu i de fet, ha vingut després el 55-40 per als blaus. Però, a partir d’ahí, s’han viscut els moments més interessants i la lluita més equilibrada, en la que Soro III i Raül han jugat molt per guanyar els darrers quatre jocs i endur-se la victòria, enmig de l’aprovació dels aficionats que han aplaudit diverses jugades dels dos equips. I tot, amb una pilota molt viva que era una autèntic projectil quan la duien de cap a cap els quatre jugadors i que ha posat en dificultat als feridors, Aragó pel rojos, i Pedrito pels blaus, que a parts iguals han fet algunes faltes en moments decisius.
 
Èxit de José Salvador i Martín en juvenils
 
En la primera partida, de juvenils, també ha gaudit l’afició del joc dels joves, amb la victòria merescuda per a José Salvador i Martín, tots dos de les Valls, amb el feridor Vicent de Museros, davant Kevin, de Borriol i Martí I, de Borbotó, per 60-50. Els quatre han jugat molt bé, encara que la parella guanyadora ha estat molt encertada en els moments finals i ha guanyat justament. José Salvador està cada dia més segur i Martín han tingut un debut molt bo a Massamagrell.
 
Per al proper dimarts s’ha anunciat partida de juvenils. I en professionals, Miguel i Jesús contra Puchol II i Fèlix, amb les galeries prohibides.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article