elmusa

A Piles es juga el IV Trofeu Filosofo de Raspall

Participa


Divendres que ve, dia 3 d'abril, comença el IV Trofeu de Raspall organitzat pel Club de Pilota Valenciana de Piles i patrocinat per l'empresa “Exportaciones Aranda”.

Enguany s'ha decidit fer les dos semifinals el mateix dia aprofitant que és festiu i també per no afectar durant tres setmanes a l'agenda única de tots els trinquets.
Esperem que haja sigut un encert el disputar les dos semifinals el mateix dia.

En este trofeu participen els millors jugadors del moment encara que s'ha hagut de modificar el cartell per renúncia d'un jugador al trobar-se lesionat d'un dit de la mà.

S'han distribuït els equips en dos parelles, Moltó i Moro, Waldo i Coeter II, i dos trios, Punxa, Canari i Néstor i Sergio, Brisca i Sagasta , enfrontant-se una parella amb un trio en cada semifinal. En cada semifinal hi haurà un premi de 150€ per als guanyadors.

La gran final es disputarà el pròxim dia 10 d'abril entre els dos equips guanyadors de les semifinals amb un extraordinari premi en metàl·lic per l´equip guanyador.
Des del Club de Pilota volem agrair a l'empresa “Exportaciones Aranda” la seua col·laboració en este trofeu i esperem que acudisca un gran nombre d'aficionats els dos dies del campionat.


Jose Mª Puig Girau
C.P.V.Piles


  
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article