elmusa

Borbotó guanya a Montserrat B i posa emoció al Corte Inglés de galotxa

Galotxa

Paco Durà. 

La derrota del Montserrat B en la canxa de Borbotó ha sigut el resultat que més ha sorprès en la sexta jornada del Trofeu El Corte Inglés de galotxa. Els de Montserrat (Marc, Pepet, Odin i el feridor Pablo) estaven invictes, però esta vegada s’han trobat amb un rival (Martí I, Jose, Martí II i Castelló) que els ha plantat cara. I sobretot, l’encert del feridor Castelló ha sigut clau per guanyar als de la pedania, ja que Marc tenia molts problemes en el bot, degut a què Castelló li feria per davant i li llevava la possibilitat d’entrar a la pilota de bot i braç. Sols quan el marcador ja estava 60-40 per als de Borbotó, Marc deixà el bot i es posava Pepet, i així podien equilibrar un poc la partida i aconseguir un punt, encara que no impedir la derrota.
 
La derrota de Montserrat B deixa amb el lideratge a Beniparrell, que segueix sense perdre. I també propicia que s’acoste el Kiwa-Quart, que ha guanyat a domicili al Montserrat A, 5-70, en una partida de completa exhibició dels actuals campions (Moro, Guillermo, el Xato, Juan Antonio i el feridor Bervis), molt superiors a Pasqual, Zarzo, Carlosi el feridor Añó.
 
El Beniparrell (Julián, Herrera, Ponce i el feridor Toni) han tornat a guanyar, esta vegada a domicili al Meliana (Sergi, Adrià, Manel i el feridor Dani), per 50-70, un resultat que els fa deixar perdre un punt, però que els manté al capdavant de la classificació, que ara està més igualada, entre  Beniparrell, Montserrat B i Kiwa-Quart; d’ací la importància de les properes jornades.
 
Per altra banda, Massalfassar (Carlos, Ximo, Jorge i Paco) ha guanyat a domicili al Mobles Guillen-Les Valls (Llopis, Martín i Dani), 25-70, un resultat que reflexa la debilitat de les Valls per la baixa de Montesa i la lesió en el muscle que arrossega Llopis. A més, les Valls es queixaven que Massalfassar s’havia compromès a ajornar la partida a diumenge i a última hora va exigir jugar dissabte, quan ja era massa tard per poder reaccionar, segons conta el jugador Martín, que tenia el compromís de jugar dissabte al matí al trinquet i tingué que jugar dues partides en el mateix dia i això li minvava físicament, d’ací la queixa.
 
La partida entre Marquesat i Foios s’ha disputat hui, diumenge, per acord entre els dos equips, pel compromís de Tino de participar dissabte en l’homenatge a Cervera al trinquet Pelayo. I no ha tingut història per la gran superioritat dels de Marquesat (Àngel, Gerardo II, Sopetes II i el feridor Benja) davant Foios (Roberto, Emilio, Tino i el feridor Juanma), amb la victòria dels locals per 70-15. Molt bé els guanyadors i Foios, amb un Roberto molt fluix, no han pogut fer res.


 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article