elmusa

Rafelbunyol acollirà les finals comarcals dels JECV de Raspall

Participa


El Trinquet Municipal de Rafelbunyol serà aquest dissabte escenari d'excepció de la Final de Raspall del Grup Comarcal Horta dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana, en la qual el Club de Pilota Valenciana de Rafelbunyol té un lloc destacat, en disputar-la en quasi totes les seues categories.

L'Escola del Club de Pilota Valenciana de Rafelbunyol participa per segon any consecutiu en aquesta competició, que va ja per la seua 33a edició, en la qual ha aconseguit classificar-se per a la final en les categories de benjamí, aleví i infantil.

Després de la fase inicial classificatòria, que va començar el 13 de desembre i es dugué a terme en modalitat de lliga, aquesta competició arriba ara a la seua fase final en la qual els primers i segons classificats de la lliga s'enfrontaran en una partida final pel primer lloc.

La primera partida d'aquesta final absoluta tindrà lloc a les 10.30 hores i enfrontarà els equips de Borbotó i de l'IES Font Sant LLuís en la categoria de cadet. A les 11 hores arribarà el torn dels infantils dita final es debatrà entre Borbotó i Rafelbunyol.

Posteriorment, a les 11.30 hores, en la categoria aleví la victòria es resoldrà entre els equips de Torrent C i Rafelbunyol A. Finalment, els benjamins es disputaran el primer lloc en una partida que disputaran els equips de Torrent A i Rafelbunyol.

El colofó d'aquesta jornada esportiva serà el lliurament de trofeus i medalles als guanyadors d'aquesta competició, organitzada per la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport i la Federació de Pilota Valenciana, de mans del regidor d'esports  Miguel Saborit, que es durà a terme a les 12.45 hores. Aquest lliurament està patrocinat per l'Ajuntament de Rafelbunyol que ha col·laborat amb la compra dels trofeus.

El pròxim 2 d'abril tindrà lloc a Vila-real la final de Raspall del Grup de Castelló. Els vencedors d'aquesta final juntament amb els guanyadors de cada categoria de la competició d'aquest dissabte a Rafelbunyol jugaran la Final Intergrupal que es disputarà el cap de setmana del 18 i 19 d'abril.
  

Regidoria d'Esports Rafelbunyol 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article