Fem Pilota - Capçalera

Jornada passada per aigua en la lliga de Llargues i Palma

Si la setmana passada no es van jugar moltes de les partides a causa de la pluja, aquest cap de setmana s’ha repetit la situació.

Ratlles

Sebastià Giner / Murla. 

En la primera categoria de Llargues, només es va jugar una partida, la de Murla A contra L’Alfàs, el resultat va ser 10 a 2 a favor de l’equip local que es manté una setmana més en primera posició amb el permís de Benimagrell i Sella que fa dos caps de setmana que no hi poden jugar a causa de la pluja i el tancament del carrer de Benidorm per una epidèmia de legionel·la. La partida no va tenir massa transcendència. Va guanyar el primer joc L’alfàs, el traure Dani ho va intentar però els ses companys no el van acompanyar. Per part de Murla, van començar fluixos però, a poc a poc, van entrar en la partida i no van deixar fer més que un altre joc a l’equip visitant.  Les altres dues partides no es van jugar i caldrà esperar les vacances de Pasqua i la jornada reservada per jugar les partides ajornades per saber exactament com va la classificació.

L’equip de Murla B tenia jornada de descans aquest cap de setmana.

En la primera categoria de Palma, es van poder jugar totes les partides excepte la de Murla contra Sella que es va suspendre per la pluja.

L’equip de Tibi A va resoldre còmodament el seu enfrontament contra Laguar: Tibi A 10 Laguar 1. La diferència la va marcar la potència i força dels jugadors de Tibi. Laguar no va poder fer front dins del carrer artificial on és necessari tenir molta potència per poder aconseguir quinzes. Tibi A es manté líder de la categoria amb 17 punts seguit per Agost amb 15. Els dos ja han obert una bretxa considerable respecte als seus seguidors.
 
El mateix resultat es va donar en la partida d’Agost contra Benidorm. 10 a 1 a favor d’Agost. Benidorm ho va intentar durant tota la partida però la superioritat de l’equip d’Agost va marcar la diferència, fins i tot les difícils tretes arrimades a la paret per part de Dani, el traure de Benidorm, van tenir contestació per part de Ramon, en un estat de forma immillorable. Els quinzes i els jocs van caure sempre per part de l’equip local. Agost suma tres punts més i assegura la segona posició en la classificació.
 
La partida de Calp contra Tibi B va ser la més disputada de la jornada. El resultat 8 a 10, va ser favorable a l’equip visitant. Partida molt igualada des del principi però sempre Tibi B per davant en el marcador fins a arribar a empatar a 6. Va ser el moment en què Calp va llegir millor la partida i va guanyar el seté joc i es va avançar, Tibi recupera i empata a 7. Torna a avançar-se Calps i es col·loca 8 a 7, van ser el millors jocs de la partida. Calp pareixia que tenia la partida a la butxaca, però va ser quan va aparéixer el millor Mendieta i un Isaac molt motivat. Amb la seua participació, Tibi B va aconseguir empatar i avançar-se 9 a 8 mentre que Calp s’enfonsava i cometia molts errors que van deixar que  Tibi B fera el desé joc i emportar-se la partida. Tibi B es col·loca dins del quartet que jugarà la fase final de la Lliga, mentre que Calp escala un lloc en la classificació.

En la capçalera de la segona categoria de Llargues, es concentren tres equips: Mutxamel, La Vila i Campello. Mutxamel va davant amb un punt de diferència, però La Vila té una partida menys. Tot això sense deixar de banda Finestrat i Sella que tenen dos punts menys que el primer. Interessant es presenta la tornada de la Lliga en aquesta categoria.

En tercera categoria de Llargues, és Fondó dels Neus qui es manté fort al capdavant una setmana més. Tibi i els dos equips de Crevillent completen el grup de quatre primers i comencen a marcar diferència respecte a la resta.

Pel que respecta a Palma, en segona categoria, Xàbia lidera el grup A, Benimagrell el grup B i Calp el grup C. Benimagrell és l’equip que més segura té la classificació mentre que els altres dos equips tenen els perseguidors molt pegats.  
La classificació en la tercera categoria de Palma no ha tingut moviments ja que no s’ha pogut jugar cap partida a causa de la pluja. Continua l’equip de Tibi al capdavant.

De cara a la jornada del cap de setmana vinent, les partides que es jugaran són les següents:

PRIMERA CATEGORIA
LLARGUES: BENIMAGRELL - MURLA A, ALFÀS - PARCENT,  MURLA B - BENIDORM. SELLA DESCANSA
PALMA: SELLA – CALP, TIBI B – MURLA, BENIDORM – TIBI A – LAGUAR – AGOST
SEGONA CATEGORIA
LLARGUES: TORMOS – CAMPELLO, LA VILA – SELLA, XALÓ – FINESTRAT, MURLA - MUTXAMEL
PALMA GRUP A:BENIMANTELL – LAGUAR, SELLA C – XALÓ, PARCENT – CASTELLS XÀBIA DESCANSA
PALMA GRUP B: SANT VICENT – BENIMAGRELL, BENIDORM – SELLA B
PALMA C: SANT VICENT B – LLÍBER, FINESTRAT - POBLE NOU, BENIDOLEIG - SELLA A CALP DESCANSA
TERCERA CATEGORIA:
LLARGUES: PARCENT – FONDÓ DE LES NEUS, AGOST - TIBI
PALMA: LA NUCIA – RELLEU, XIXONA – BENIDOLEIG, BENIFALLIM – TIBI 

Podeu consultar tots els resultats de la jornada i la classificació provisional al següent enllaç:
 
 

 
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article