elmusa

Victòria de Soro III i Monrabal al trinquet de Massamagrell

Participa

Paco Durá / Massamagrell. 

Soro III i Monrabal, amb el feridor Aragó (rojos), s’han imposat  a Fageca i Fèlix, amb Pedrito (blaus) en la pedra, per 60-35, en la partida disputada al trinquet “Tio Pena” de Massamagrell, en la segona setmana consecutiva en la què es jugava amb les galeries prohibides.

Esta vegada no ha sigut tan efectiva la mesura, perquè en la partida de hui ha costat més calfar l’ambient i fins i tot no s’han produït moltes travesses, la qual cosa sempre resta emoció al joc i és més difícil que arribe als aficionats, per més que li posaren ganes a partir de la igualada a 25 tantos, cosa que deuria haver ocorregut abans, ja que s’havia anunciat un premi de 200 euros a la corda. De tota manera, com Soro III té molta postura, sempre costa més anivellar les travesses quan ell juga, ja que cal donar avantatge i així i tot no és suficient moltes vegades.

Després s’ha pilotejat prou i amb el marcador 35-30 per als rojos, s’ha disputat un joc molt renyit, en el qual han lluitat prou els dos equips, que a la fi l’ha tancat Aragó amb una trencada al ferir. Un joc que ha resultat decisiu, on a partir d’ací, amb 40-30 per a Soro i Monrabal, el duel s’ha decantat de la seua part i els blaus només han fet un joc per quedar-se en el definitiu 60-35.

La partida, en general, ha estat discreta, malgrat que al no tirar a les galeries s’ha pilotejat prou. Però ha mancat que els jugadors creuaren més la pilota a les muralles o a les caretes, una cosa que cal sempre esperar d’unes primeres figures.

Per al proper dimarts s’ha anunciat un cartell també de bon nivell, en el qual Genovés II i Héctor de la Vall de Laguar, jugaran contra Miguel i Raül. També amb les galeries privades. 


 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article