elmusa

La pluja protagonista en la 5ª jornada de la Lliga de llargues i palma

Ratlles

Sebastià Giner / Murla. 

Moltes de les partides no es va poder jugar a causa del cap de setmana de pluges.
 
En la primera categoria de Llargues, només es va jugar una partida, la de Murla A contra Parcent. Si la setmana passada, Parcent es va desplaçar a Murla per jugar contra Murla B, aquest cap de setmana va visitar la població veïna per enfrontar-se a l’altre equip local. El resultat va ser favorable a Murla A per 10 a 3. Partida llarga i igualada en la majoria de trams de la partida, a pesar del que puga desprendre’s del resultat. Va durar 2 hores i 20 minuts. Cal esmentar el tercer joc que va arribar quasi a la mitja hora de durada. Els dos equips  van gaudir de val per poder acabar el joc, però al final va ser l’equip de Murla qui el va guanyar. Aquesta situació es va repetir en molts jocs de la partida i sempre va ser l’equip de Murla qui va saber aprofitar les jugades i endur-se el joc. Aquesta va ser la tònica de la partida, quinzes disputats i jocs llargs que al remat guanyava l’equip local. Jan va ser el jugador que va marcar la diferència, es va veure molt més segur que Àlvaro de Castells, el traure de Parcent. D’aquesta manera Murla es col·loca al capdavant de la classificació a falta de jugar les partides suspeses per la pluja.
 
Els altres dos enfrontaments, Benimagrell – Benidorm i Murla B - Sella, així com la resta de partides suspeses, es jugaran el cap de setmana que marca el calendari per jugar les partides ajornades. El Comité reserva un cap de setmana per poder jugar aquest tipus de partides ja que l’aparició de la pluja és previsible al llarg de la temporada i la gran majoria de partides es juguen en carrers naturals sense cap tipus de aixopluc.
 
L’equip de l’Alfàs tenia jornada de descans aquest cap de setmana.
 
En la primera categoria de Palma, els dos primers classificats Tibi A i Agost es desplaçaven fins a Sella i Tibi respectivament per jugar contra els equips locals. Tibi A tenia, possiblement, el desplaçament més difícil ja que Sella és un equip i un carrer molt difícil. Hi van haver dues parts ben diferenciades, la primera va ser de domini de Sella. L’equip local va aconseguir avançar-se 6 a 4 i semblava que tenia la partida controlada, però l’equip de Tibi és un grup de jugadors de molt de nivell i molt compensats. No es va acoquinar i va aconseguir empatar, posar-se davant i guanyar la resta de jocs de la partida. Es remarcable aquest equip que ja du una bona trajectòria de temporades anteriors i demostra jornada rere jornada el seu potencial i estat de forma. Continua manant en la classificació.
 
Agost també va demostrar a Tibi que és un clar aspirant a disputar la final en guanyar l’equip local per 8 a 10. Va començar la partida amb clar domini d’Agost, el potencial del traure Sergi va fer que els d’Agost s’avançaren 3 a 0. Els de Tibi remunten però Agost, mitjançant Sergi, torna a avançar-se i es col·loca en un marcador favorable de 2 a 5. En aquest moment, els restos de Tibi B, Mendi i Sergi, juguen les seues millors pilotades i aconsegueixen empatar la partida: 5 a 5. Són moments crucials,molta tensió i bon joc que van agrair els espectadors. Contraataca Agost i es veu el millor joc del rest Ramon, la partida es col·loca en 5 a 9 a favor dels d’Agost. Ja quan semblava que la partida era clarament de color visitant, Mendi i Sergi, no només aguanten la partida, sinó que aconsegueixen col·locar el marcador 8 a 9. Però ja quan un equip té 9 jocs al seu favor, és molt difícil que se li escape la partida i Agost va aconseguir el desé joc i partida. Així les coses, Agost es manté una setmana més en segon lloc de la classificació.
 
La partida de Calp contra Murla va  ser molt igualada amb possibilitats per als dos equips. A remat, els de Calp van aprofitar millor la darrera part de la partida i van véncer els de Murla per 10 a 8. Partida molt llarga per l’alternança del joc desenvolupat per part dels dos equips, en moments van ser millor els de Murla i en altres els de Calp. Fins el 7 a 7, va ser Murla qui va anar per davant  en la partida, s’avançava dos jocs i els de Calp aconseguien empatar. A partir de l’empat a 7, Murla va cometre algun error que va aprofitar molt bé Calp i es va col·locar per davant fins a aconseguir els deu jocs i la partida quan ja els fanals del carrer havien encés els llums.
 
La partida de Benidorm contra Laguar no es va poder disputar per tancament del poliesportiu municipal de Benidorm per un brot de legionel·la.
 
En la segona categoria de Llargues, mantenen el liderat els equips de La Vila i el Campello, amb 10 punts cadascú. Cal dir que La Vila té una partida menys. I en tercera categoria, és Fondó dels Neus qui la comanda amb 9 punts seguit per Tibi amb 7 punts.
 
Pel que respecta a Palma, en segona categoria, Xàbia lidera el grup A, Benimagrell el grup B i Calp el grup C. La tercera categoria la lidera Tibi.
 
De cara a la jornada del cap de setmana vinent, les partides que es jugaran són les següents:
 
PRIMERA CATEGORIA
LLARGUES: MURLA A – ALFÀS, PARCENT BENIMAGRELL,  BENIDORM – SELLA, DESCANSA MURLA B
PALMA: CALP -TIBI B, MURLA – SELLA, TIBI A - LAGUAR, AGOST- BENIDORM
SEGONA CATEGORIA
LLARGUES
PALMA GRUP A:LAGUAR - SELLA C, CASTELLS – XÀBIA, XALÓ – BENIMANTELL, PARCENT DESCANSA
PALMA GRUP B: BENIMAGRELL LA MURADA, SELLA B COCENTAINA
PALMA C: POBLE NOU SANT VICENT B, SELLA A CALP
TERCERA CATEGORIA:
LLARGUES: CREVILLENT A PARCENT, CREVILLENT B AGOST
PALMA: RELLEU XIXONA, BENIDOLEIG LA NUCIA
 
Podeu consultar tots els resultats de la jornada i la classificació provisional per categories al següent enllaç:
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article