elmusa

Montserrat B i Beniparrell A al capdavant del Corte Inglés de Galotxa

Galotxa

Paco Durá.  

Montserrat B s’imposa a Marquesat en el duel estel·lar de la galotxa
 
El duel estel·lar de la quarta jornada del Campionat de Galotxa, Trofeu El Corte Inglés, ha estat molt emocionant i a la fi s’ha imposat l’equip B de Montserrat (Marc, Pepet, Odín i el feridor Pablo) al Ovocity-Marquesat (Àngel, Gerardo II, Sopetes II i Benja), per 60-70, resultat que reflexa l’equilibri constant que ha hagut en el joc i en el marcador, fins arribar a la igualada a 60.

Sens dubte s’enfrontaven dos dels equips que es perfilen com a favorits per estar dalt de la classificació i que hui en la canxa d’Alfarp han deixat palès que van a per totes. Montserrat s’ha endut la partida a domicili, però es reparteixen els punts, dos per al guanyador i un per al perdedor, per arribar a 50.
 
Les Valls torna a perdre sense Montesa
 
A la canxa de Faura, l’equip Mobles Guillen-Les Valls (Llopis, Martín i Claudio) han tornat a perdre sense el veterà Montesa, esta vegada davant Beniparrell (Julián, Herrera, Ponce i el feridor Toni) per 25-70. La partida ha estar renyida al principi, però després de la igualada a 25, s’han apoderat paulatinament els de de l’Horta Sud, davant d’uns rivals, que ho tenen molt difícil mentre no recuperen  a Montesa, que encara pot tardar una o dues setmanes per poder jugar.
 
Meliana i Foios continuen sense guanyar
 
A Meliana també s’ha produït una victorià visitant, al guanyar Borbotó (Martí I, Jose, Martí II i el feridor Castelló) per 45-70, davant Meliana (Gabri, Sergi, Adrià i Manel). Els de la pedania han sigut superiors a un equip jove que li està costant trobar el lloc en la màxima categoria.

I Montserrat A (Pasqual, César, Fede i Añó) s’han imposat al Foios per  70-25, en una partida de clar domini local. L’equip de l’Horta Nord també porta mala ratxa, amb les quatre partides perdudes, malgrat que té a Roberto, Emilio i Tino, jugadors bons però que no estan en el millor moment.

I la partida entre Massalfassar i el Kiwa-Quart, que s’ha sigut hui diumenge, per poder disposar els locals del seu rest Carlos, el qual tenia compromís al trinquet, ha estat guanyada pels de Quart (Moro, Guillermo, el Xato, Juan Antonio i el feridor Bervis), per 55-70. Els campions no han brillat molt, en part perquè l’oratge, amb molt de vent, no facilitava el joc i perquè no han rendit al seu millor nivell, si bé el resultat els ha sigut igualment favorable davant els de Massalfassar.
 

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article