elmusa

Gran diumenge de pilota a Oliva

Participa

Joan Mata / Oliva. 

El passat diumenge al vell trinquet d’Oliva vam poder gaudir d’un matí de germanor. Desenes d’aficionats van assistir a la cita matutina, una cita que no va defraudar ningú, totes van ser partides molt intenses.
 
La jornada va començar amb la final de 3ª categoria que va enfrontar a Adrián i Willy contra Burgos i Xiqui. Partida divertida en la que es van imposar els primer per un contundent 25 a 5 després d’intensos intercanvis de pilotades que van satisfer als aficionats més matiners que s’acostaren al trinquet.
 
En acabar es va realitzar la presentació de l’escola de pilota. Aficionats, patrocinadors, pares, mares i avis il·lusionats assistiren a l’esdeveniment que micròfon en mà presentava el periodista Xavi Alberola, que era coordinat pels membres de la Junta, immortalitzat per l’excel·lent  fotògraf José Tomé i, a més, contava amb la presencia excepcional del mite, Paco Cabanes “El Genovés”, que va ser ovacionat per tots els aficionats que ompliren el recinte i, emocionat, va correspondre amb l’estima mostrada fotografiant-se amb tots els xiquets que volien tindre una foto amb el seu ídol. També els entrenadors Xavi i Diego, i el president del Club de Pilota, Salva Garcia, dedicaren unes paraules convidant als pares a participar activament en l’escola proposant i treballant tots junts per fer-la millor.
 
I acabat l’acte de presentació de l’escola més nombrosa de la pilota valenciana, Carlos Salelles i el seu company Javi pasaren de la foto a posar-se de curt per començar la final de 2ª categoria que els enfrontaria a V. Salelles (pare de Carlos), i Alborch.
 
 La cara de la mare de Salelles era la imatge dels sentiments en els que es vivia eixa partida, pare i fill, amb els seu companys s’enfrontaven. Va ser la partida més renyida del matí, i com sol ser usual al trinquet d’Oliva, va ser una partida dauera en la que es van imposar Salelles i Javi, en una espectacular partida que Salelles va controlar i Javi va saber rematar i atacar on més mal feia als seus rival. 25-20 s’imposaren els joves.
 
Finalment, tancava la jornada la partida de la màxima categoria del campionat, la de 1ª, que tenia una especial tensió ja que enfrontava una parella de Piles, Toni i Pinotxo, contra una local, Juanjo i Oso. Una partida molt intensa, a la que assistiren també un grup d’aficionats de la localitat veïna per recolzar als seus amics. A la fi, va concloure per un 25-10 per a la parella local. Un resultat que no reflexa realment la gran igualtat que va haver en tot moment.
 
I així el  matí de germanor i d’amistat al voltant de la pilota, que va unir dos dels pilars bàsics del club saforenc, els aficionats i l’escola, el present i el futur, va finalitzar amb l’entrega de premis que van tindre l’honor de lliurar dos il·lustres socis d’honor del Club de Pilota d’Oliva, Vicent Malonda i Pepe Boscà, als campions i subcampions d’aquesta XV edició del Trofeu d’aficionats Ciutat d’Oliva.
           
Anunciar que s’està ja preparant el nou campionat de primavera, pròximament us informarem per animar-vos a tots a participar.
 


            

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article