Fem Pilota - Capçalera

Èxit del VII Trofeu de la Magdalena

Participa

Dilluns passat en plenes festes de Castelló de la Plana es va jugar el VII Trofeu de la Magdalena, on l’equip de Puchol II i Hèctor aconseguia la victòria enfront  la parella formada per Pablo de Borriol i Fèlix.

Puchol II s’adjudica aquest trofeu sols una setmana abans de la final del Circuit Professional d’Escala i Corda. Sens dubte ha estat una de les millors partides vistes en este trinquet on el nombrós públic assistent van poder gaudir dels quatre jugadors en un magnífic estat de forma.

L’acte va començar amb una disputadíssima partida de la I Lliga Promeses on Kevin, Pablo S. i Adrià van guanyar per 60 a 45 a l’equip de David, Rafa i Naharros.

Seguidament, el Club Pilotari Castelló va fer un petit homenatge al jugador Pablo Linares com únic jugador provincial actualment en la categoria professional, els sentiments a flor de pell començaren a nàixer. Doncs, quan l’esforç d’un poble dona el seu fruit i s’aconsegueix vestir de blanc un jugador de la terreta és un motiu de gran satisfacció, que ens plena d’orgull a tots.
 

Reconeixement a Pablo II de Borriol. Fotografia: LLuís Ramos

La partida va estar igualada en tot moment, amb quinzes que alçaren tothom del seu seient, magnífic, gent aficionada gaudint d’una gran partida i molta gent nova que presenciaven atònics un joc noble i espectacular. Eixos 4 herois tenien encomanada una tasca i la van fer a la perfecció. Vam poder veure en l’equip blau un Fèlix esplèndid, que a més a més, va exercir de mestre guiant a Pablo, i este va poder demostrar que a pesar de la seua joventut està aquí per mèrits propis. Per part de l’equip roig, tots els aficionats vam poder gaudir del gran estat de forma de Puchol II i la gran actuació del jove Hèctor que fou sublim, decantant-se finalment el marcador per este bàndol, quedant el marcador en 60-50.
 

Pablo II durant la partida. Fotografia: Lluís Ramos

Va ser una vesprada que de segur es quedarà guardada en la memòria de tots els presents, des del Club Pilotari Castelló volem agrair la nombrosa acollida que van tindre les dues partides, així com, la gran actuació de tots els jugadors en esta jornada de pilota.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article