elmusa

Victor i Salva guanyen a Massamagrell amb les galeries prohibides

Participa

Paco Durà / Massamagrell. 

El trinquet “Tio Pena” de Massamagrell ha reaccionat davant la crisi i ha introduït hui la novetat de jugar amb les galeries prohibides i un premi a la corda, amb l’objectiu que el joc estiga més animat i atractiu per als espectadors, per veure si hi acudeix més públic a les partides del dia a dia.
 
Tot ve com a conseqüència de la gran partida que es va poder presenciar el passat dimarts en aquest trinquet, corresponent al Circuit Professional d’Escala i Corda, una competició en la qual és norma tenir privades les galeries per veure el joc més vistós.
 
I hui l’empresa ho ha fet també i ha encertat; des del principi s’ha vist com els jugadors anaven a per el premi a la corda i li tiraven sense esperar les travesses. Tot i això, se n’han fet moltes més que de costum, si bé, en les graderies hi havia poca gent, ja que no s’havia anunciat el nou sistema que es vol implantar.
 
Però els jugadors i els postors han anat tots junts i l’ambient ha estat molt animat. Tot i això, en el marcador no s'ha reflectit massa bé la igualtat de forces, perquè la parella de Víctor i Salva, que ho han bordat, amb molt poques errades, han dominat la partida.
Primer han fet un avantatge de 35-20 i, a poc a poc, han anat augmentat la diferència de jocs, fins guanyar 60-30. Amb tot, Santi i Nacho no han tingut el seu millor dia, on Santi ha errat massa pilotades i Nacho no li la llevava a Salva, per la qual cosa la parella guanyadora ha brillat molt i s’ha endut una victòria merescuda, a més del premi a la corda i les propines dels seus postors.
 
Per al dimarts vinent, també amb galeries prohibides i premi a la corda, s’anuncia a Soro III i Monrabal contra Fageca i Fèlix. 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article