Fem Pilota - Capçalera

La lliga de llargues i palma deixa partides molts igualades

El duel entre els equips de Murla i de Benidorm de primera de Llargues i primera de Palma durant la 4ª jornada acaba en una victòria per a cada club.

Ratlles

Sebastià Giner / Murla.

Gran vesprada de pilota la que es va jugar a Benidorm dissabte passat. La partida que enfrontava Benidorm i Murla A va durar dues hores i quaranta minuts. Tot un repte per als jugadors i per a la capacitat de concentració. Eren les 22.04 hores quan l’equip de Murla va aconseguir el desé joc i la victòria per 10 a 6 contra Benidorm. El carrer de Benidorm és un escenari on els quinzes costen molt de fer i les partides s’allarguen molt més que en un altre carrer. La partida va anar de poder a poder però eren els de Murla qui acabaven els jocs. Així, en la primera part de la partida van arribar a estar guanyant 4 per cap. Després, els de Benidorm vam aconseguir retallar diferències fins a arribar a un 5 a 7, però sempre el marcador a favor de Murla. Els dos jocs següents van ser molt llargs i se’ls van repartir. Ja en la darrera part de la partida, l’equip de Murla, va posar la directa i no va donar més opció a l’equip de Benidorm en fer els dos jocs que els faltaven.
El cas contrari va ocórrer a Sella on jugaven Sella contra L’Alfàs. Tot i que l’equip local tenia tres baixes, Àlvaro i Jordi van esborrar literalment del carrer l’equip de L’Alfàs i no els van donar opció a poder entrar en partida. El resultat final ho diu tot: Sella 10 L’Alfàs 1. Gran ambient de públic que va  omplir el carrer.
 
A Murla hi havia duel comarcal entre els dos equips veïns de Murla B i Parcent que va acabar en victòria per a Parcent per 10 jocs a 6. Vesprada agradable i presència significativa d’aficionats de Parcent. Per l’equip de Murla jugaven Pepe, Juanvi, Adrià i Juansal i per l’equip de Parcent: Àlvaro (Castells), Ferrer, German i Rafa. El principi de la partida va ser molt ràpid i Murla va aprofitar que Parcent no acabava de col·locar-se al carrer per avançar-se 3 per cap.  Després van seguir uns jocs descontrolats per part dels dos equips, semblava que els jugadors no acabaven d’entrar en partida i van cometre molts errors. Això sí sempre va ser l’equip de Parcent qui es va emportar els jocs empatant la partida. A partir d’ací, l’equip de Parcent va anar sempre per davant, Murla B va tindre un moment que semblava despertar (6 a 7), però Parcent va aprofitar totes les possibilitats i errors de Murla i va aconseguir el triomf merescudament. Cal destacar el traure, Àlvaro, que tot i fer algunes faltes, va donar bona impressió amb tretes molt llargues tota la partida.
Tot i que aquesta setmana l’equip que descansava era el líder Benimagrell, continua al capdavant de la classificació.
 
En la primera categoria de Palma, la partida de la jornada era la d’Agost i Sella, dos equips que a priori són candidats per a arribar a la final. El resultat va ser Agost 10 Sella 0. Tot i que el resultat és contundent, la partida va ser vistosa i no reflexa el joc desplegat per l’equip de Sella. Sella tenia dues baixes i això es va notar molt, Pau i Jordi van jugar tot el que van poder. Ara bé, enguany Agost està demostrant que té un equip molt compensat i d’un gran nivell esportiu, i ahir ho van tornar a demostrar; sobretot el traure Sergi que no sols va fer una gran partida traient sinó que, a més a més, va contestar des de la seua posició de traure a moltes pilotes que ja les cantaven quinze els jugadors de l’equip de Sella. Si a aquest jugador, afegim el treball que realitzen habitualment Ramon i José, ja tenim el resultat final.
 
Bona jornada per als dos equips de Tibi, a casa Tibi A no va tenir massa problemes per véncer l’equip de Calp per 10 a 5. La potència de Canari, el traure de Tibi A, va fer que es col·locaren en un parcial de 8 a 2. Tibi és un carrer difícil i els equips que el visiten, els costa molt col·locar-s’hi i jugar amb confiança. Això ho saben els de Tibi i ho van saber aprofitar. Després van ser els de Calp els que van aprofitar les ocasions i van acurtar distàncies col·locant-s’hi en un 8 a 5 favorable als de Tibi. Però l’equip local va contraatacar i ràpidament van fer els dos jocs que els faltaven i van acabar la partida. Per tant, Tibi A continua una setmana més líder de la categoria de primera de Palma.
 
L’altre equip de Tibi, Tibi B, visitava el carrer de Laguar, un carrer sempre difícil per les seues característiques però que no va intimidar el traure de Tibi, Eladi, que va fer la seua millor partida des que ha començat la lliga. Per l’equip local no va poder jugar el rest Paco. El primer tram de la partida va caure a favor de Tibi i un parcial de 0 a 3 a favor dels visitants. Cal remarcar que el primer joc semblava que seria pels de Laguar, però Tibi va remuntar un val net en contra.  Després, van arribar els jocs més disputats i que ens van repartir entre els dos equips, de manera que van arribar a 4 a 6 sempre a favor dels visitants.  A partir d’ací, clar domini visitant amb un Mendi molt encertat que ho va restar tot. Laguar encara va aconseguir un joc més quan Tibi ja en tenia 9 i el final resultat de 5 a 10 a favor de Tibi B que es col·loca quart en la classificació.
 
Com ja hem dit abans també es va jugar dissabte de vesprada la partida de Palma entre els equips de Benidorm i Murla. Partida de dues hores i tres quarts de durada que va posar a prova totes les capacitats dels jugadors. El resultat va ser de 10 a 6 a favor de l’equip local. Partida molt dura, cada quinze molt disputat i molta igualtat. Però Juan, el rest de Benidorm,  va marcar la diferència i va fer que la majoria de jocs es decantaren a favor dels de Benidorm. Murla va anar per davant la primera part de la partida fins a aconseguir el 6é joc, en aquests moment guanyava per 6 a 4. A partir d’ací, l’equip de Murla va cometre alguns errors, cosa que va aprofitar Benidorm que fa els 6 jocs següents i guanya la partida.
En la segona categoria de Llargues continua La Vila al capdavant de la classificació en guanyar-li a Murla per 10 a 4 al carrer de Murla. I en tercera, és l’equip de Fondó dels Neus que ocupa el primer lloc de la classificació.
 
Pel que respecta a Palma, en segona categoria, es mantenen al capdavant els equips de Parcent en el grup A, Benimagrell en el grup B i Finestrat en el grup C. La tercera categoria la lidera Tibi empatat a punts amb Benifallim, els dos equips ja han marcat distància respecte als seus seguidors.
 
Podeu consultar tots els resultats de la jornada i la classificació provisional per categories al següent document:

Resultats i classificació 4ª Jornada Lliga de llargues i palma

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article