elmusa

Montserrat B i Beniparrell destaquen en la 3ª jornada del Corte Inglés

Galotxa

Paco Durà / Montserrat. 

La tercera jornada del  XL Trofeu el Corte Inglés de Galotxa es disputa aquest cap de setmana i aquests són els resultats de la màxima categoria:  

L’equip de Montserrat B, integrat per Marc, Pepet, Odín i el feridor Pablo, han guanyat la partida “sabatera” a Mobles-Guillen-Les Valls, per 70-0. Un resultat que reflexa la gran superioritat dels de Montserrat davant un rival minvat per la baixa de Montesa, encara que ningú no esperava que fora tan escandalós el resultat. Amb esta, són tres les victòries de l’equip de Marc i els seus companys, el que fa que siguen líders.

Segons reconeixia el jugador i president de Les Valls, Martín, “ha sigut una partida molt roina per part nostra. I no sols per la baixa de Montesa. No hem entrat en la partida i ells ens han passat per damunt. I encara que Llopis també tenia molèsties en el braç, no tenim excusa. Un altre dia será”.

L’equip de Les Valls els formaven Llopis, Martín, el juvenil Dani, i el feridor Miguel Àngel.

Per l’altra part, l’actual campió, el Kiwa-Quart, amb Javi El Moro, Guillermo, Juan Antonio, el Xato i el feridor Bervis, no han errat aquest viatge al seu carrer i han guanyat 70-20 al Meliana, un equip jove format per Sergi, Adrià, Gabri i el feridor Dani. Una partida sense fissures per part dels campions davant un rival que no deixà mala imatge, encara que ha tingut dificultats d’adaptació al carrer de Quart.

Beniparrell, que porta guanyades les tres partides disputades fins ara, ha sigut molt superior a Montserrat A. El resultat de 70-30 deixava constància que els de l’Horta Sud (Julián, Ponce, Herrera i el feridor Toni) han jugat millor. Per Monserrat jugaven Pasqual, César, Carlos i el feridor Añó.

I a la canxa de Foios, els actuals subcampions tornaven a perdre a casa davant Massalfassar. Foios recuperava al mitger Emili, després d’uns dies de inactivitat, i això ho ha acusat. Roberto tampoc troba la forma ideal per rendir com sap i el veterà Tino poc podia fer, per això la victòria de Massalfassar, 45-70. Jugaven pels guanyadors Carlos, Ximo, Jorge i el feridor Paco.

L’ equip de Ovocity-Marquesat, un altre dels forts enguany, format per Ángel, Gerardo II, Sopetes II i el feridor Becken han guanyat a domicili a Borbotó (Julián, Jose,Martí II i el feridor Castelló) per 45-70. Àngel ha estat molt segur en el bot i ha conduït molt bé el seu equip, mentre que els de Borbotó no han rendit al seu nivell, Julián ha patit molèsties i la resta han estat discrets.


 

Comentaris

un jugador
1.

Esta molt be la llabor que feu en difundir la pilota. Soles vos falta averiguar be les coses avanç de publicr-ho, com els noms dels jugadors que han participat. No crec que coste molt fer una cridaeta o que algu del equip vos conte que ha pasat en la partida. Gracies per la vostra feina es molt interesant i necesarira.

Comenta aquest article