elmusa

El dia gran dels aficionats a Oliva

Participa

Aquest diumenge 8 de març hi ha una important cita per al raspall aficionat, el vell trinquet d’Oliva acull, i esperem que siga l’última abans de l’obertura del nou trinquet, les grans finals del campionat de raspall d’aficionats ciutat d’Oliva.
 
Aquest campionat és tot un referent al món aficionat del raspall, diumenge conclou, després de 4 mesos d’intensa competició, la XV edició, la més difícil de totes, a causa dels molts problemes en el trinquet vell, que per tots és sabut. Però, amb paciència i comprensió entre organitzadors i participants, s’ha aconseguit aplegar a les finals, que sempre són tota una festa d’amistat i pilota.
 
Aquest campionat d’aficionats ha servit de catapulta a jugadors com Brisca i Salelles, que hui ja es guerregen entre els  millors pilotaris als trinquets de tot arreu.
 
En aquesta edició han participat més de 60 jugadors, d’Oliva i d’altres pobles de la Safor i la Marina, distribuïts en tres categories.
 
En tercera categoria jugaran, a partir de les 9:30h, Adrian i Willy contra Burgos i Xiqui.
 
En segona categoria s’enfrontaran V.Salelles i Alborch contra Salelles i Javi. Bonica final, en la qual destacar que s’enfronten pare i fill. La màgia de la pilota.
 
I finalment, en primera, la màxima categoria, mesuraran les forces Toni i Pinotxo contra Juanjo i Oso, aproximadament, a partir de les 12:15h.
 
Entre les finals de tercera i segona categoria, cap a les 10:30h, es farà la presentació de l’escola de pilota d’Oliva, una de les més nombroses, que compta amb 57 alumnes i amb Diego Parra i Xavi Artés d’entrenadors. Un moment especial per als xiquets, que lluiran equipatges i xandalls nous per a aquesta temporada, que competiran en moltes de les tantes modalitats que té el nostre esport.
 
El Club de pilota d’Oliva vos convida a tots a gaudir d’un matí de pilota i germanor al trinquet d’Oliva i vos anima a participar en la XVI edició. Va de bo!

J
Cartell de les finals
 
Joan Mata
C.P.V.Oliva

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article