elmusa

Xest espera la gran Final del I Trofeu de frontó Antonio Núñez

Frontó

PilotaVeu / València. 

El frontó baró de Xest ha esta vivint durant tot el mes de febrer un trofeu amb el nom del gran pilotari Antonio Núñez, pilotari de la localitat de Quart de Poblet que ens va deixar el 2013 i que va destacar tant a la modalitat de l’escala i corda com a la del frontó.

Ha sigut trofeu de frontó valencià format per cinc parelles, Adrián de Quart i Morales; Adrián de Museros i Alejandro de Paterna; el Moro i Roberto de Beniparrell; Enrique de Museros i Lemay i Montesa del Puig i Pasqual de la Pobla de Vallbona on després d’unes intenses partides eliminatòries i  de la lligueta de semifinals durant tot el mes de febrer, el trofeu finalitzarà el pròxim diumenge dia 8 de març  amb la gran final a partir de les 12.00 hores.

Serà una partida que enfrontarà Adrián de Museros i Alejandro de Paterna contra Moro de Massalfassar i Roberto de Beniparrell, un enfrontament que ja es va jugar el passat diumenge dia 1, corresponent a la lligueta de semifinals i que  va acabar amb la victòria dels primers per un ajustat 41 a 34.

Per tant, s’espera un gran ambient al frontó de Xest per viure un bon matí de la modalitat de les tres parets i amb memòria d’un dels més grans del últims anys, Antonio Núñez.  


 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article