elmusa

Benimagrell marca distàncies en la 3ª jornada de la lliga de llargues

Benimagrell marca distàncies en la primera categoria de Llargues en guanyar Sella per un contundent 10 a 1

Ratlles

Sebastià Giner / Murla. 

En la primera categoria de Llargues, la partida de Benimagrell que era, a priori, la més interessant de la jornada no ha tingut color. El resultat ho diu tot:10 a 1. Un equip de Benimagrell que ha començat la Lliga a un nivell superior al de la temporada passada i un Màlia que està intractable, a més de la participació de Tato i Mario. Esment especial cal fer de Raül, que ha substituït Paco, baixa per malaltia, aquest jove de 15 anys s’ha comportat com un autèntic veterà i ha embadalit el públic amb la seua pegada. L’equip de Sella ha acusat l’inici de temporada, es nota que no estan al cent per cent i contra Benimagrell no es pot jugar a mitja vela.
 
A l’Alfàs s’enfrontaven Alfàs i Murla B, cap dels dos havia aconseguit  puntuar i aquest era un bon moment per poder fer-ho, el resultat ha estat favorable als de Murla per 10 a 6. D’aquesta manera Murla B aconsegueix els seus tres primers punts i l’Alfàs queda en la darrera posició en la classificació. Per part de l’equip local van jugar Dani, Juanfra, Rosendo, Gabriel i Toni, i per part de Murla, Pepe, Juanvi, Sala, Juansal i Iván. Tota la partida l’equip de Murla B va anar per davant en el marcador, tot i que van estar a punt d’empatar a 7 jocs. Per part de Murla destaquem el joc d’equip que va ser la base de la victòria i per part de l’Alfàs al traure Dani i el rest Juanfran que van jugar a bon nivell.

 El darrer enfrontament del cap de setmana va ser el de Parcent contra Benidorm. L’equip de Benidorm no va  comptar amb el seu equip titular, ja que el rest està de baixa, i això es va notar en el resultat: 10 a 3 a favor de l’equip local.  Parcent ja té els tres primers punts de la temporada. El traure local, Àlvaro, va estar molt segur tota la partida i molt ben acompanyat pels restos Ferrer i German. Al llarg de la partida hi van haver pilotades molt disputades que van arrancar els aplaudiments del públic.
 L’equip de Murla A té jornada de descans aquest cap de setmana.
 
En la primera categoria de Palma, la partida més sorprenent ha estat la de Tibi B contra Benidorm. L’equip visitant va arribar a dominar el marcador per 3 a 9 i val per quinze al seu favor. Però tot i el val i la gota a favor de Benidorm, no el van saber aprofitar i Tibi B va reaccionar; dels primers jocs igualats però que acabaven sent de Benidorm, passaren  a ser jocs que guanyava l’equip local amb l’empenta del públic fins a aconseguir set jocs i un punt que semblava perdut. Resultat final Tibi B 7 – Benidorm 10. Benidorm es col·loca així segon en la classificació.
 
A Murla jugava l’altre equip de Tibi contra l’equip local. Partida molt interessant ja que era la repetició de la final de la temporada passada. Hi va haver una primera part de la partida molt disputada amb molt bon joc i pilotades boniques. Cal remarcar que el joc de l’empat a tres i el següent va costar de fer al voltant de mitja hora. Dos jocs durs i cansats que han posat per davant l’equip local. Quan semblava que Murla agafava avantatge, han arribat a estar 5 a 3, Tibi ha millorat el seu joc, Murla ha desaprofitat algunes ocasions i d’anar guanyant ha passat a perdre 5 a 8. A partir d’ací Tibi ja ha imposat el seu joc i ha tret de la partida l’equip de Murla. Resultat final de Murla 5 Tibi A 10. Per tant, Tibi A es consolida en la primera posició de la classificació.
 
De la Marina Alta passem a la Marina Baixa, l’equip de Sella va guanyar Laguar per 10 a 5. Sella havia de començar a jugar seriosament si no volia perdre el fil de la Lliga i així ho va fer. En el primer tram de la partida Sella va fer un parcial de 5 a 0 sense donar opció al contrari, el traure Jordi es trobava molt segur. Els jocs següents van  ser de domini altern, el traure de Laguar, Juanje, va començar a ajustar-la a la paret i això feia que els contrincants tingueren dificultats de tornar la pilota. Així, el marcador es col·loca en un 8 a 5 a favor de l’equip local que va rematar la feina sense donar opció a Laguar a fer cap punt. Sella es col·loca quart i Laguar segueix el darrer de la categoria.
 
La quarta partida de la jornada es va disputar a Calp entre l’equip local i Agost. Clara victòria de l’equip visitant per 4 a 10. Els primers jocs fins el 2 a 8 van ser ràpids, a partir d’ací hi ha canvi de posició en els jugadors de Calp i la resta de jocs ja van ser més disputats encara que no va alterar per res el resultat i el domini de l’equip d’Agost. L’equip de Calp encara està notant l’inici de la Lliga, li falta rodatge. Per part d’Agost, va entusiasmar un cap de setmana més, el traure Sergi, tant quan treia com quan li arribaven pilotes de contrarest o  fent parades quan l’equip era al rest.

En la segona categoria de Llargues hi ha alternança en el lideratge, si la setmana passada era Campello qui manava, aquesta és la Vila, això sí Campello té una partida menys. I en tercera, continua i s’accentua la igualtat, de sis equips, cinc tenen 3 punts.
 
Pel que respecta a Palma, en segona categoria, continuen manant en la classificació els equips de Parcent i Sella C en el grup A, Benidorm i Benimagrell en el grup B i Finestrat i Llíber en el grup C. La tercera categoria la lidera La Nucia empatada a punts amb Tibi, els dos equips ja han marcat distància respecte als seus seguidors.
 
Podeu consultar tots els resultats de la jornada i la classificació provisional per categories al següent enllaç o a l’arxiu que hi ha a l’apartat de documents, adjunt a aquesta notícia.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article