Fem Pilota - Capçalera

Gran festa femenina de raspall i frontó a Massamagrell

Participa

FPV. 

Hui diumenge 1 de març, es disputa una gran jornada esportiva en les instal·lacions del Poliesportiu Municipal de Massamagrell als frontons, minitrinquet i carrer artificial.

A partir de les 9 hores del matí es disputarà la fase final autonòmica dels XXXIII JECV de frontó individual femení, amb la participació de quasi 100 xiquetes i dones de 28 escoles esportives (Alfara de la Baronia, Alfàs del Pi, Algimia d’Alfara, Alqueria Asnar, Beniarbeig, Benidorm, Benifairó dels Valls, Beniparrell, Bicorp, Borbotó, El Puig, Manises, Massalfassar, Massamagrell, Meliana, Moixent, Oliva-Santa Anna, Petrer, Sella, Sueca, Tavernes Blanques, València-IES Rascanya, Valencia-CEIP Tomás de Montañana, Valencia-CEIP Fernando RodriguezFornos, València-CEIP Santa Teresa, Vall de Laguar i Valldigna).

Algunes d’estes jugadores ja han disputat la primera fase i altres disputaran totes les seues partides en esta localitat. Esta temporada s’han inscrit en la competició de frontó individual: 19 benjamines, 46 alevines, 11 infantils, 17 cadets i 11 juvenils.

En 2014, les campiones van ser Aina de Meliana, en categoria benjamí, Aída de Moixent, en categoria aleví, Victòria de Borbotó, en categoria infantil i Amparo de Borbotó, en categoria cadet. Les finals d’esta edició es disputaran a partir de les 12.30 hores.

A més, els clubs femenins que participen en l’Autonòmic de raspall, també participaran en esta gran jornada festiva de la dona en la pilota.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article