Fem Pilota - Capçalera

Quart de les Valls aconsegueix la primera victòria

Galotxa

Paco Durá / Foios.
 
L’actual campió del Corte Inglés de Galotxa, Kiwa Quart ha sigut protagonista destacat de la segona jornada, ja que ha derrotat el subcampió, Inmobiliaria Palanca-Foios, a domicili, pel contundent resultat de 70-10, el mateix, curiosament, que es va donar en la final del Campionat de l’any passat.
 
Els de Quart (Javi el Moro, Guillermo, el Xato, Juan Antonio i el feridor Bervis) havien tropessat en la primera jornada al seu carrer davant del Marquesat. I hui estaven obligats a tornar a la senda del bon joc i de fer honor a la seua condició de campions. I així ha sigut, perquè des del principi a la fi, a la canxa de Foios no ha s’ha vist més equip que el de Quart, on Guillermo ha sigut la figura destacada, ja que amb la seua potència ha destrossat els rivals i per moments ha fet “desaparèixer la pilota del mapa”.
 

Guillermo i Xato de Quart de les Valls. Fotografia: Paco Durà
 
Cert és també que a Foios (Roberto, Tino, Tamarit i el feridor Juanma) li faltava el mitger titular, Emilio, que no ha pogut jugar. I d’aquesta manera l’equip de l’Horta Nord es veia en inferioritat, ja que el veterà Tino, encara que sap jugar com ningú, no té la potència necessària per cobrir el lloc de mitger. Per això, i perquè els de Quart hui tenien el dia, la partida ha sigut un festival en favor dels campions, on tots han jugat bé i de forma còmoda, amb Guillermo com a artiller principal.
 
Per altra part, el Mobles Guillen-Les Valls (Montesa, Martín, Llopis i M. Ángel) han vençut Borbotó (Martí I, Jose, Martí II i Castelló), per 70-50. Una partida en la qual els de les Valls han anat sempre davant, després de la igualada a 35. Però Montesa ha patit un esquinç de turmell i ha acabat la partida coix, a més que s’ha vist obligat a jugar de punter i Llopis passar al bot. Però el veterà rest del Puig ha aguantat, junts als seus companys i han pogut guanyar, encara que Borbotó els ha llevat un punt.
 
A Massalfassar s’ha notat molt l’absència de Carlos. I els de l’Horta Nord (Jorge, Ximo i Paco), han perdut a casa contra els de Beniparrell (Julián, Ponce, Herrera i Toni) per 70-40.
 
A la canxa d’Alfarb, l’Ovocity-Marquesat (Ángel, Gerardo II, Sopetes II i Becken) han derrotat Meliana (Sergi, Adrià, Manel i Dani) per 70-15.
 
I a Montserrat, l’equip B d’aquest poble (Marc, Pepet, Odin i Pablo) s’ha imposat a l´equip A del mateix poble (Pasqual, Zarzo, Fede i Añó) per 70-30.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article