elmusa

Èxit de la I Jornada tècnica de pilota valenciana a la UPV

Món Escolar

PilotaVeu / València.

Durant els passats dies 16,18,23 i 25 de febrer va tenir lloc entre l’aula Genovés i el Trinquet de la UPV laI Jornada tècnica d’Iniciació a la pilota valenciana. Aquesta activitat va ser organitzada pel servei d’esports de la UPV i ofertada pel centre de formació permanent de la UPV.

Els alumnes matriculats han pogut descobrir amb 10 hores de curs dividides en 4 sessions teòric-pràctiques, les característiques més importants de la pilota valenciana, així com fer un viatge per la seua història i evolució, construir el seu propi guant, familiaritzar-se en les diferents modalitats, colps i sistema de tanteig, conèixer les diferents instal·lacions i material, realitzar una posada en comú de les perspectives de futur mitjançant una taula redona i el que és més important gaudir practicant les diferents modalitats del nostre esport autòcton per excel·lència.
 
Alumnes participants al frontó de la UPV. Fotografia: PilotaVeu

Tant l’organització, com el mateix professor com els diferents assistents al curs, han valorat molt positivament aquesta primera edició, i ja s’està pensant en com millorar la propera edició per a seguir contribuint així des de la UPV a la promoció i difusió de l’esport de la pilota. 
 

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article